1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Nested Sunucu Türleri
Nested Sunucu Türleri

Nested Sunucu Türleri

Nested sunucu türleri 4 tanedir. Bu nested sunucularını kiralayarak birden fazla işletim sistemini tek bir sunucu ile sağlayabilme imkanına sahip olursunuz.

A+A-

Nested sunucu türleri 4 tanedir. Bu nested sunucularını kiralayarak birden fazla işletim sistemini tek bir sunucu ile sağlayabilme imkanına sahip olursunuz. Nested sunucu 1'in 16 GB DDR3 bellek özelliği bulunuyor. Ayrıca 120 GB SSD disk özelliğine de sahiptir. Nested sunucu 1'in diğer özelliklerini online site üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Nested sunucu biri kiralamak için KDV dahil aylık istenen kiralama bedelini ödeyerek kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Nested sunucu 2'nin 32 GB DDR3 bellek özelliği ve 240 GB SSD disk özelliği bulunuyor. Bu sunucuyu kiralamak için KDV dahil istenen aylık kiralama bedelini ödemeniz gerekiyor. Nested sunucu 3'ün 64 GB DDR3 bellek hafızası ve 460 GB SSD disk özelliği bulunuyor. KDV dahil aylık tutarını ödeyerek bu sunucuyu kiralayabilirsiniz.

 Nested sunucu 4'ün 128 GB DDR3 bellek ve 800 GB SSD disk özelliği bulunuyor. Bu ürün hakkındaki detaylı incelemeyi site üzerinden sağlayabilirsiniz. Bu ürünü de https://ilinerteknoloji.com/nested-sunucu.php site üzerinden kiralayabilirsiniz

Nested Sunucu Nedir?

Nested sunucu birden fazla işletim sistemini bir sunucu ile gerçekleştirebileceğiniz bir sunucudur. Bu sunucuyu kiralayabilirsiniz. Nested sunucu ile iç içe sanallaştırma özelliğinden faydalanabileceksiniz. Birden fazla işletim sistemini tek bir sunucu ile sağlayabileceğiniz için fiyat performans ürünü olarak tercih edilebiliyor. Birden fazla işletim sistemi ihtiyacınızı nested sunucu ile kolay ve kaliteli bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.