1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Montella: “oyuncularımla Gurur Duyuyorum”
Asıl amacımız satın alan değil üreten, oynayan ve satan bir takım olmaktır

Asıl amacımız satın alan değil üreten, oynayan ve satan bir takım olmaktır

Rıdvan Yılmaz'ı Rangers'a, Emirhan İlkhan'ı Torino'ya, Serdar Saatçı'yı Braga'ya göndererek Braga, tarihimizde

A+A-

 

Rıdvan Yılmaz'ı Rangers'a, Emirhan İlkhan'ı Torino'ya, Serdar Saatçı'yı Braga'ya göndererek Braga, tarihimizde favorisen ilk kez üç futbolcumuz olduğunu biliyor. Avrupa'nın en iyi oyuncularının yanı sıra hisse senedi sistemimizden bir kulübün kimliği satın almak değil üretmek, oynamak ve satmak olsaydı, kulübümüzün temel amacı bu olurdu ve bundan onur duyacağız. senin durumun.

Sivasspor, yarınki UEFA Avrupa  Ligi G Grubu üçüncü maçında Barkani'yi konuk edecek. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek. Kazanan kırmızı beyazlı takımlar, rakiplerini yenerek gruptaki puanlarını yedi puana getirmek istiyor.

Sivasspor'da 2 eksik

Bu maçtan önce kırmızılılar ve beyazlar 2 eksik oyuncuya sahipti. Sakat Kyle James ve Ahmed Moussa, Barkani'ye karşı favorisen giriş oynayamayacak.

Avrupa’daki 25. karşı karşıya gelme

Sivasspor sahasında oynayacağı Ballkani mücadelesiyle beraber Avrupa kupalarındaki 25. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 24 karşılaşmada 8 yengi, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.