1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dünyanın En Güçlü Adamı Aivars Smaukstelis Oldu
"Antalyaspor", "Korendon Alanyaspor" maçına hazırlanmaya devam etti

"Antalyaspor", "Korendon Alanyaspor" maçına hazırlanmaya devam etti

 Nuri Şahin'in idmanı Döşemealtı Atilla Vehbi'nin konuk tesisinde koşu ve ısınma ile başladı.Pası yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanı iki gollü taktik bir çalışmayla  tamamladı.

A+A-

 

 Nuri Şahin'in idmanı Döşemealtı Atilla Vehbi'nin konuk tesisinde koşu ve ısınma ile başladı.Pası yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanı iki gollü taktik bir çalışmayla  tamamladı. Sakatlanan Ndao antrenmanda yer almazken Gyuray Vural ve Ömer Toprak takımdan ayrı oynadı.

Bayan voleybol dünya şampiyonası çeyrek final maçında kadın voleybol milli takımımız ABD'ye 3-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. Teknik direktör Giovanni, mücadeleden sonra şunları söyledi: “Tebrikler ABD. Bugünkü maçta turnuvanın betcool en iyi oyununu sergilediler. Tabii ki olimpiyat şampiyonu oldukları için bu tür oyunları büyük stres koşullarında oynayabiliyorlar. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama turnuva bizim için etkisizdi. Turnuvanın bizi çok üzmediğini söyleyebilirim. Tayland dışında iyi oynadığımız bir maçtı ama altımızdaki tüm takımlara karşı kazandık, üstümüzdeki takımlara karşı  kaybettik. Bence işimizi yapıyoruz ama dünyanın en iyi takımlarıyla rekabet ederken bazı dezavantajlarımız olduğunu düşünüyorum."

Üstündağ: "Oyun olarak iyi bir oyun göstermedik"

Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün turnuvayı çeyrek finalde bitirdik. Çeyrek betcool giriş finale çıktık, ilk sekize girdik ama yarı final vizesi alamadık. İyi maçlar da biz voleybol oynadık ne takımımıza ne ülkemize ne de bize yakışmıyor, kabul ediyoruz. Kusura bakmayın ama umarım gelecek yılki Avrupa Şampiyonası Kulüpler Dünya Kupası olacak. Çok genç bir ekip, geleceği olan bir ekip. İyi yerlerde iyi işler yapacağını düşünüyorum" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.