1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Alev Alev Dizisinde Heyecan Dorukta
Alev Alev Dizisinde Heyecan Dorukta

Alev Alev Dizisinde Heyecan Dorukta

"Alev Alev dizisi" hayatlarını değiştirmek isteyen üç güçlü kadının hikayesini anlatıyor. Bir yanda güzel hayallerle ve aşkla evlendiği kocasından psikolojik ve fiziksel şiddet gören Cemre, diğer yanda Cemrenin kuzeni olan ve prenses gibi yetiştiği...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde 8. bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü izleyiciler tarafından beğeni topladı. Son bölümünde özellikle Ali ve Çiçek sahneleri çok konuşuldu. Alev Alev dizisi 8. Bölümde Ali Çiçeği tanıdı bu da izleyicilerin en çok beklediği sahnelerden biri oldu. Özellikle bu sahnenin sonraki bölümlerde gerçekleşmemesi izleyicileri mutlu etti. Gereksiz uzatılan dizilerin aksine Alev Alev dizisi senaristleri konuyu canlı tutuyor ve izleyicileri tatmin ediyor.

Bir diğer dikkat çekici sahne ise Ali tarafından bıçaklanarak hastanede yatan İskender’in ziyaretine Şimal’ in yani Çiçeğin ziyarete gelip İskender’i tehdit ederek Ali’yi kurtarmaya çalışması oluyor. Fakat bu durum içinden çıkılmayacak bir hale geliyor.

Alev Alev Dizisinin Konusu

Alev Alev dizisi hayatlarını değiştirmek isteyen üç güçlü kadının hikayesini anlatıyor. Bir yanda güzel hayallerle ve aşkla evlendiği kocasından psikolojik ve fiziksel şiddet gören Cemre, diğer yanda Cemrenin kuzeni olan ve prenses gibi yetiştiği hayatı ile Rüya, dizinin bir diğer ana karakteri olan Çiçek ise güzelliğini yitiriyor ve başka bir hayata sahip oluyor. İşte bu üç kadının hayatı da bulundukları sarnıçta yangın çıkması ile sonsuza kadar değişiyor. Hayatlarına baştan başlayan bu üç kadın yeni yollar keşfedip bu yolda zorluklar ve aşkla karşılaşırlar. Dizide Cemrenin kocasını canlandıran Çelebi karakteri ise çevresinin gözünü boyayarak örnek bir kişi gibi davranır fakat karısını ve çocuğunu asla mutlu etmeyen bir insandır. Dizide Çiçeğin nişanlısı olan Ali ise Yıldırımlar ailesinin şoförüdür. Çiçeği her şeyden çok sever fakat ani kaybettiği nişanlısı için çok üzülmektedir.

Alev Alev Dizisi Alıntı Mı ?

Alev Alev dizisi 2019 yılında yayınlanan Netflix yapımı Le Bazar de la Charite dizisinden alıntıdır. Le Bazar de la Charite Türkçesi alevlerin ardından olan dizinin konusu, 4 Mayıs 1987 de Paris’ te Bazar de la Charite’ de gerçekleşen yangını konu alıyor. Bu yangın 1987 yılında gerçekten yaşanmıştır. Hatta yangında 126 kişi yanarak hayatını kaybetmiştir. Yaşanan izdiham dolayısıyla 200 kişi de yaralanmıştır yaralanan kişilerin çoğu kadın olarak bilinir. Yangın elektrik yerine eter kullanılan projeksiyon cihazının alev almasıyla ortaya çıkmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.