1. HABERLER

  2. SPOR

  3. THY EuroLeague yönetimi ve hissedarlar birliği, Rus takımlarını EuroLeague ve Avrupa Kupası'ndan uzaklaştırdı
750.000 avro, kısacası ayda 60.000 avro verebiliriz dedi

750.000 avro, kısacası ayda 60.000 avro verebiliriz dedi

Elazığ İli ÖİB ile Tarsus Belediyesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan final maçında karşı karşıya geldi.

A+A-

 

Elazığ İli ÖİB ile Tarsus Belediyesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan final maçında karşı karşıya geldi. Elazığ ilk yarıyı 27-26 önde tamamladı. İkinci yarının sonunda Tarsus City öne geçti ve parkı 54-51 kazanarak şampiyonluğu ilan etti.  Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ve TBF Direktörü izledi.

Kadınlar Konfederasyon Kupası'nı kazanan Tarsus'a TBF yönetim kurulu üyeleri Gökhan Dinçer ve Lize Karaboğa Kaptan, Şampiyonlar Kupası ve thepapelbet madalyalarını takdim etti.

Finalde dereceye giren Elazığ İl Özel İdare Bölgesi ikinci plaket ve madalyasını Serhan Antalyalı'nın moderatörlüğünde TBF Genel Sekreteri Dr. (drone)

8 Mart 2021... Son lig maçını o gün Bordeaux-Mavillier taraftarları önünde kaybetti. Alanya Spoel'e 3-1 mağlup olan Fil Turner, o günden bu yana Akyaz'ın hiçbir rakibine kaybetmedi. Sonunda Gaziantep'i perişan eden Karadeniz temsilcisi galibiyet serisini 28 maça çıkardı.  560 gündür evinde forma giymeyen Trabzonspor, bu süre içinde rakiplerine karşı 18 galibiyet ve 10 beraberlik aldı. Şenol Güneş yönetimindeki thepapelbet girişTrabzonspor, 1994-1996 yılları arasında en uzun galibiyet serisini yakalayarak Abdullah Avcı yönetiminde başarılı bir ortak oldu.

10 Ekim oyun zamanı

Trabzonspor, 10 Ekim'de Kasım Paşa'ya karşı yenilmez şampiyon olarak kalırsa bu galibiyet serisini sonlandıracak. Bordo-Mavililer Akyazı'da oynadığı 2 maçı sadece ligde değil Avrupa'da da kaybetmedi. Kopenhag'daki Fırtına, 0-0 berabere biten Red Star'ı 2-1 mağlup etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.