1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tsyd Ailesi Yeni Yıl Balosunda Buluştu
65. dakikadan sonra rotasyon sorunu yaşadık

65. dakikadan sonra rotasyon sorunu yaşadık

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi, Konyaspol elemelerinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Nia'nın kendi kalesine attığı golle kaleci ikinci sarı kartı gördü.

A+A-

 

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi, Konyaspol elemelerinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Nia'nın kendi kalesine attığı golle kaleci ikinci sarı kartı gördü. Arjantinli oyuncunun performansı dünyanın birçok yerinde manşetlere taşındı. Ojogo. pt dedi ki: "Oyundaki ilk Büyük yay sırasında Icardi. Gol atamasa da hırsı takdire şayandı. Taraftarlar, rakip kaleciyi oyundan atmasına bayılıyor. Mauro Icardi, Galatasaray'a karşı ilk maçında "

Birlikte

Infobae.com," Kaybı, hedefinin anahtarıydı ve rakip kaleciyi kavgaya soktu. Oyunla çok fazla dikkat dağıtmadan ortama alışmak  birkaç dakika sürdü. Bundan sonra işleri thepapelbet batırdı ve takımın zaferinde büyük rol oynadı. Getfootballnewsfrance.com, getfootballnews.com'a verdiği demeçte, rakip kalecinin sarı kart gördüğünü Icardi biliyordu. İyi kullandı. Son bölümde kaleci Sehić'siz kalan Konyaspoor, başka gol atamadı.

Biraz zaman alıyor.

Arjantin medyasından "O. com.ar", "Galibiyet için belirleyici faktör oldu. Calvo'nun kendi hedefi muhalefeti tedirgin etti. Kaleciye de tekme attı. Icardi için olumlu bir başlangıç. Site "fanpage.it", "Icardi otuz dakika savaştı, ardından kavga başladı. Muhteşem bir finalin kahramanıydı. Ancak Fransa'da kaybettiği ritmi yeniden kazanması için thepapelbet giriş zamana ihtiyacı var. "lcordillerano.com.ar" sitesi, "İlk maçı bir gösteriydi. Rakip kaleciyi tekmeleyerek golün anahtarıydı. ”

Fenerbahçe  ve Türk futbolunun mücevheri Arda Güle, her zaman dikkat çekiyor. Sarı Lakers ile istediği süreyi alamazsa genç futbolcunun ileride 11 numaralı formayı alacağı anlaşılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.