1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Karagümrük ve Kayserispor Karşılacak
10. haftasında  Trabzonspor ile karşı karşıya geldi

10. haftasında  Trabzonspor ile karşı karşıya geldi

İki kez kaybetmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

A+A-

 

İki kez kaybetmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçtan sonra, Weghorst'un stadyumdan sektiğine dair görüntüler ortaya çıktı. Kötü haber Siyah Beyazlılar'ın Hollandalı golcüsünden geldi. Ayrıca sakatlığı nedeniyle ilk yarı bitmeden  oyundan çıkmak zorunda kalan Ghezzal, duruma açıklık getirdi.

Beşiktaş'ta kaslarından sakatlanan Anger Weghorst ve Gezzal, Atakash Hatayspor karşısında forma shamrockbetting giyemeyecek.

Beşiktaş formasıyla 10 maça çıkan Weghorst, 3 asist ve gol kaydetti.

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

A takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçın 44. dakikasında sol uyluğunda ağrı hissederek oyuna devam edemeyen oyuncumuz Rashid Ghezzal'ın MR görüntüsünde sol uyluk kasında (rectus femoris) burkulma ve kanama görüldü. . Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

Aynı müsabakadan sonra sol uyluğunun iç kısmında ağrı yaşayan oyuncumuz Wout Weghorst, uyluk iç kısmında (abductor brevis) gerginlik ve şişlik gelişmiştir.

Rashid Gezzal ve Wout Weghorst'un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlandı.

Bordo-mavili kulübün resmi sitesinden yazılı bir izahat meydana getiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, tribünlerdeki shamrockbetting giriş seyirciye kadar futbolun bir tüm bulunduğunu belirterek, “ Beşiktaş ile oynadığımız maçta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve bilhassa Kaptanımız Uğurcan Çakır’a tribünlerden meydana getirilen, sportmenliğe ve genel terbiye kurallarına aykırı tezahüratı sertlik ile kınıyoruz. Sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.