1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Yasak Elma Dizisinde Entrika Bitmiyor
Yasak Elma Dizisinde Entrika Bitmiyor

Yasak Elma Dizisinde Entrika Bitmiyor

"Yasak elma dizisi" başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Karakterleri ve senaryosu ile dikkat çeken dizi 4 sezondur ekranlarda. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı ve yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı yasak elma dizisi tüm hızıyla devam etmekte.

A+A-

Yasak elma dizisi başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Karakterleri ve senaryosu ile dikkat çeken dizi 4 sezondur ekranlarda. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı ve yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yaptığı yasak elma dizisi tüm hızıyla devam etmekte. Dizi, zengin ve sosyetik Argun ailesinin çapkın ve kabak babası çevresinde dönmektedir. Halit Argun 3. Eşi olan Ender Argun ile geçinememektedir.

Ender Argun Boşanmak ister fakat mal varlığından olmamak için bir oyun oynar. Bu oyuna hiçbir şeyden habersiz olan ve hep zengin olma hayali kuran yıldız yılmaz da katılır. İlk başta ender onu kocasını ayartması için tutar ama yıldızın gözü daha yüksektedir. Enderin yaptıklarını Halit’e anlatarak güvenini ve sevgisini kazanır. Ender ve Halit boşandıktan sonra Yıldızla evlenir. Böylece Yıldız ve Ender düşmanlığı başlar. Halit’in 3 çocuğu vardır. 3. çocuğu Enderdendir. Bu üç çocukta ilk başta yıldızı sevmez ama zamanla hepsi yıldızı sevmeye başalar. Yıldız ve Ender düşmanlığı Şahika karakteri gelene kadar devam eder ama şahika gelince güçlerini birleştirmeye karar verirler.

Şahika Halit ile parası için evlenmek ister ve bunun için ender ve yıldızı öldürmeye çalışır. Bu sırada Yıldız hamiledir. Çocuğu doğduğunda şahika hastanede çocukları değiştirir. Bunu öğrenen Halit Şahikayı hayatından çıkarır. Ama Şahika kararlıdır ve gidip Halit’in düşmanı ile anlaşma yapar.

Halit Zor Duruma Düşüyor

Halit Argun İflas eder ve zor duruma düşer. Zengin olan eski karısı yıldız ona acır ve yardım eder. Halit Yıldızın bu zor zamanda yaptıklarını unutmaz ve onunla tekrar evlenmek ister. Ama önce durumunu düzeltmesi gerekmektedir. İflastan kurtulduktan sonra yıldızla evlenmek ister ama yıldız şirketin seosu olan kerime aşık olmuştur. Şahika da kerimden etkilenmiştir ve kerim – yıldız aşkını engellemiştir. Yıldız tam Halit ile evlenecekken Halit bir oyun oynar ve ender ile evlenir hayal kırıklığına uğrayan yıldız Halit’i terk eder. Halit ile kavga ederken yıldız, ender ve şahika Halit’in ölümüne sebep olur. Bir kaza gibi görünen bu durumda herkes temize çıkar.

Yasak elma Dizisi Son Bölümde Neler Oluyor?

Halit öldükten sonra yıldız Çağatay adında birine aşık olur. Çağatay’ın babası Argun holdingin yeni hissedarıdır. Annesi ise babasından ayrılmış ve oğluna düşkün bir sosyetiktir. Yıldız ile Çağatay’ı ayırmaya çalışır. Bu arada Enderi biri takip etmektedir. Halit’in yaşadığı hakkında endişelenen ender, şahika ve yıldızla konuşur. Halit’in yaşayıp yaşamadığı ileri ki bölümlerde belli olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.