1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Tüp Ayarı Platformu ve Pecochip Teknolojisi
Uygun Fiyatlarla Güvenilir Akü Çözümleri

Uygun Fiyatlarla Güvenilir Akü Çözümleri

İlke Akü, uygun fiyatlarıyla dikkat çekerken aynı zamanda kaliteden ödün vermemektedir.

A+A-

 

İlke Akü, uygun fiyatlarıyla dikkat çekerken aynı zamanda kaliteden ödün vermemektedir. Beylikdüzü ucuz akü arayışında olan müşteriler için geniş bir ürün yelpazesi sunan firma, her bütçeye uygun seçeneklerle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

İlke Akü, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmanın yanı sıra, kaliteli hizmet anlayışıyla da öne çıkmaktadır. Firmanın tecrübeli personeli, araçlarının aküsüyle ilgili yaşadıkları herhangi bir sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözmektedir. Ayrıca, İlke Akü'nün sunduğu akü bakımı hizmeti sayesinde müşteriler, akülerinin ömrünü uzatarak daha uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirler.

Garantili ve Güvenilir Akü Seçenekleri

İlke Akü, satışını yaptığı akülerin birçoğunu garanti kapsamında sunmaktadır. Bazı akülerde 2 yıl, bazılarında ise 3 yıl gibi uzun bir garanti süresi mevcuttur. Bu da müşterilere güvenilir bir şekilde akü kullanma imkanı tanır. Ayrıca, Start-Stop Aküleri gibi özel akü çeşitlerini de firmada bulmak mümkündür.

Profesyonel Montaj Hizmeti

İlke Akü, sadece uygun fiyatlı aküler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ücretsiz montaj hizmetiyle de müşterilerine kolaylık sağlıyor. Aracınızın aküsünü değiştirmek için uğraşmanıza gerek kalmadan, uzman ekipler tarafından montaj işlemi profesyonelce gerçekleştiriliyor. İlke Akü, sattığı ürünlerin arkasında durarak müşterilerine güven veriyor. Bu nedenle, satın aldığınız akünün sorunsuz bir şekilde çalışması için akü bakımı hizmeti de sunuyor. Ayrıca, yolculuk sırasında karşılaşabileceğiniz olası sorunlara karşı yol yardımı hizmetiyle de yanınızda yer alıyor.

Kaynak: https://www.ilkeaku.net/beylikduzu/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.