1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İstanbul Boğaz Turu ile Şehri Keşfedin
Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Kıllardan Kurtulun

Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Kıllardan Kurtulun

Kıl ve tüy problemi son dönemlerde hem erkekler hem de kadınlar için oldukça büyük bir problem haline gelmeye başlamıştır.

A+A-

Kıl ve tüy problemi son dönemlerde hem erkekler hem de kadınlar için oldukça büyük bir problem haline gelmeye başlamıştır. Ancak Ankara lazer epilasyon tedavi yöntemi sayesinde istenmeyen kıllar tedavi sonrasında vücuttan direkt olarak atıla bilmektedir.

Cilt tipi ve cilt rengi lazer epilasyon tedavisi için oldukça önemlidir. Bu anlamda doktorun belirlediği yöntemler ile lazer epilasyon fiyatları da değişiklik gösterecektir. Kişiler tamamen kendileri için uygun olan tedavi yöntemi ile doktor ya da estetik uzmanı eşliğinde kıllarından kurtulabilir.

Ankara’da Lazer Epilasyon Tedavisi

Lazer epilasyon işlemi vücut üzerinde istenmeyen kıl ve tüyleri lazer ışınları aracılığıyla kalıcı bir şekilde tamamen yok edilme işlemine denilir. Cilt üzerine herhangi bir zarar vermeden Ankara lazer epilasyon tedavi yöntemi uygulana bilmektedir. Bu işlem vücudun herhangi bir bölgesine yapılabilmektedir.

Erkek ve kadınlara sıklıkla tercih ettiği bu yöntem sayesinde genel anlamda bacak, bikini bölgesi, koltuk altı ve yüz gibi bölgeler üzerinde yer alan kılar uzaklaştırılır. Böylece lazer epilasyon Ankara işleminin en temel amacı ise kıl kökünün kalıcı bir şekilde vücuttan uzaklaştırılmasıdır.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işleminin ilk aşamasında tamamen kişiye uygun olan lazer cihazını seçilmesidir. Lazer epilasyon tedavi yöntemi esnasında kişiye koruyucu gözlük takılmaktadır ve buna yönelik olarak lazer cihazı direk çalıştırılır. Seçilen lazer cihazı ile Ankara lazer epilasyon tedavi yöntemleri sayesinde derideki bölgelere direkt olarak ekle atışlar yapılır ve deri üstü taranır. Cihazdan yansıtılan lazer direkt olarak kıl köklerini iletilir ve bu anlamda kıl köklerini tahrip eder.

Lazer epilasyon işlemi belirli bölgelerde ağrıya sebep olabilir. Bu nedenle kişinin rahat edebilmesi adına deriye cihaz üzerinden soğuk hava aktarılabilmektedir. Bu sayede lazer epilasyon Ankara işlemi acısız ve ağrısız bir şekilde geçer. Aynı zamanda yan etkilerinin de önüne geçecektir. Soğuk uygulaması olduğu takdirde kişilerde kızarıklık görülmez. Ortaya çıkan kızarıklıklar var ise kısa bir sürede iyileşmektedir.

Lazer epilasyon Ne Kadar Sürer?

Lazer epilasyon işleminin ne kadar süreceği aslında kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. İşlemin yapılacak olan bölgesinin büyüklüğüne yönelik olarak bu süre tamamlanır. Genel anlamda tüm vücut için işlem yapılacaksa ortalama olarak bir 2 saat sürer. Tüm vücut işlemleri lazer epilasyon fiyatları açısından farklılık gösterecektir. Bölgesel fiyatlandırma ve tüm vücut fiyatlandırma birbirinden farklı olur. Aynı zamanda çene ve bıyık gibi küçük bölgeler hem uygun fiyatlı olur hem de oldukça kısa bir sürede tamamlanır.

Lazer Epilasyon Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Lazer epilasyon tedavisi gören bir kişi işlem yaptırdıktan iki hafta sonra bu bölgelerdeki kıllarda dökülmenin başlandığını görebilir. Dökülme başladıktan sonra yaklaşık olarak üç hafta süre bilmektedir. Kılları dökmek için tercih edilen lazer epilasyon Ankara işlemlerinde tek bir seansa tüylerde anında dökülme gibi bir durumu görülemez. Bu tedavinin düzenli bir şekilde uygulanması kılların büyük bir oranda azalmasına yardımcı olur.

Lazer Epilasyon Sonrası Banyo Ne Zaman Yapılabilir?

Lazer epilasyon tedavisi sonrasında cilt oldukça hassaslaşacaktır. Bu anlamda işlemden sonra direkt olarak banyo yapmamak gerekir. İşlem sonrasında en erken 8 saat sonra banyo yapılabilse de 24 saat banyo yapılmaması önerilir. Her işletmede farklı olsa da lazer epilasyon fiyatları tamamen kişiye yönelik olarak belirtilir. Bunun için kıl ve cilt tipi göz önünde bulundurulur. Aynı zamanda kullanılacak olan makinenin türü de önemlidir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.