1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Antalya’da Feci Kaza:3 Ölü
Ürünleriniz Amazon FBA İçin Hazırlanırken Dikkat Edilenler

Ürünleriniz Amazon FBA İçin Hazırlanırken Dikkat Edilenler

2020 yılında kurulmuş olan Shiphack Mustafa Gerdan öncülüğünde hizmetlerine devam ediyor. Profesyonel ekibi ile birlikte Shiphack markası uluslararası platformda kısa sürede tanınır hale gelmiştir.

A+A-

2020 yılında kurulmuş olan Shiphack Mustafa Gerdan öncülüğünde hizmetlerine devam ediyor. Profesyonel ekibi ile birlikte Shiphack markası uluslararası platformda kısa sürede tanınır hale gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı büyüme gösteren 3LP depolarından biri haline gelmeyi başarmıştır. Firmanın birçok farklı servis sağlayıcısı vardır. Bunlardan biri de Amazon depo hizmetidir. Amazon FBA kullanımı ile birlikte müşterilerine en iyi şekilde yardımcı olmaya devam ediyor.

Shiphack firması hem küçük hem de büyük işletmeler için başarı garantisi verir. Aynı zamanda Amazon FBA için ürünleriniz hazırlanırken:

  • Konteynerleri boşaltma
  • Kalite kontrolü
  • Ürünleri etiketleme
  • Paketleme ve takım oluşturma
  • Çoklu torbalama
  • Ambalajlama
  • Kutu etiketleme
  • Müşterilerin ihtiyaç gereksinimleri

Olmak üzere geniş bir hizmet ağı mevcuttur. Firmanın müşterilerinin her birine ait stoklar Amazon FBA kurallarına uygun bir şekilde kargolanmaya hazırdır. Eğer bu hizmet kapsamından sizlerde faydalanmak istiyorsanız kesinlikle kurallara uymalısınız. Aksi halde stoklarınız Amazon tarafından kabul görmeyecektir. Hatta bazı durumlarda kurallara uyulmaması gibi durumlardan dolayı ücret talebi de gerçekleşebilir. Yine de Shiphack sizler için stoklarınızı gerektiği gibi baştan sona hazırlayarak mağdur etmeden gönderim gerçekleştirir.

Yüksek Teknoloji Kullanımıyla Birlikte Shiphack Hizmetleri

Depo alanlarının her biri teknoloji ile harmanlanarak daha kolay bir şekilde ürün takibi gerçekleşiyor. Sizler için kullanılan yazılımsal sistemler ile tam entegrasyon sağlanıyor. Aynı zamanda akıllı depo sistemi geliştirilerek hata olmasını en aza düşürüyor. Teknolojinin verileri ile birlikte %100 doğruluk çerçevesinde ilerleme gösteriyor.

Kaynak: https://tr.shiphack.co/amazon-amerika-depo-adresi/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.