1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin Temizlik Şirketi
Torkim Kimya Firması

Torkim Kimya Firması

Günümüzde kimyasal madde ve ürünler kapsamında talep gören birçok farklı ürün vardır.

A+A-

Günümüzde kimyasal madde ve ürünler kapsamında talep gören birçok farklı ürün vardır. Bu kimyasalların üretilmesi için uygun ve steril ortamın oluşturulması önemlidir. Bu bakımdan değerlendirildiğinde Torkim Kimya sektörün ihtiyaçlarını başarıyla karşılamaktadır. Firma kurulduğu ilk dönemden itibaren bu alanda başarıyla hizmet vermektedir. Özellikle de sektöre etil alkol üretimi ile giriş yapan firma birçok iş alanında yoğun bir ilgi görmektedir.

Müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlerle birlikte adından fazlasıyla söz ettiren firma, sektörde öncü isimlerden olmuştur. Üstelik tamamen müşteri memnuniyeti kapsamında hizmet verdiğinden en kaliteli kimyasal ürün ortaya koymaktadır. Siz de firmanın tüm hizmet alanlarını ve ürünlerini görüntülemek için web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Torkim Kimya Hizmetleri

Torkim Kimya markası sadece etil alkol değil farklı kimyasalların da üretimini gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda akrilik tiner veya dezenfektan üretimi dahi gerçekleştirmektedir. Özellikle de korona virüsün ilk çıktığı dönemlerde ürettiği dezenfektanlarla oldukça gelişim göstermiştir. Bunun yanı sıra çeşitli alanlarda kullanılan selülozik tiner gibi farklı ürün imalatlarını da sağlamaktadır.

Firmanın genel olarak bünyesinde sürdürdüğü hizmetleri sizlere aşağıda maddeler halinde belirttik. Tüm bu hizmet içeriklerini firma çalışanlarıyla irtibata geçerek değerlendirebilirsiniz.

  • Çevre ve sürdürebilirlik
  • İleri teknoloji
  • En yüksek kapasite

Üretimini gerçekleştirdiği ürünlerin hepsi için belirttiğimiz hizmet kapsamlarında çalışma sağlamaktadır. Bu açıdan değerlendirildiğinde Torkim Kimya alanında oldukça profesyonel şekilde hizmet sunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.