1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hatay’da Orman Yangınlarına Karşı Vatandaşlara Anonslu Uyarı
Kocayusuf Makine İlgili Sektör Alanları

Kocayusuf Makine İlgili Sektör Alanları

Birçok farklı alanda veya sektörde çeşitli pres makinelerine yer verilmektedir. Kauçuk ve ağaç sektörlerinde özellikle bu tür makinelere rastlamanız mümkündür.

A+A-

Birçok farklı alanda veya sektörde çeşitli pres makinelerine yer verilmektedir. Kauçuk ve ağaç sektörlerinde özellikle bu tür makinelere rastlamanız mümkündür. Aynı zamanda Kompozit-Sandviç Panel ve Soğutma Sektörü bünyesinde de bu makineler tercih edilmektedir. Tüm bu talepleri ve makine ihtiyaçlarını ise Kocayusuf Makine firması karşılamaktadır. Uzun yıllardır bu alanda hizmet sürdüren firma, çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Siz de hemen firmanın web adresine erişim sağlayarak tüm sektör alanlarını inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra üretimini gerçekleştirdiği makine ve ürünleri de yakından görüntüleyebilirsiniz. Belirtmeliyiz ki firma 1961 yılından itibaren bu alanda başarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sıcak Pres Hizmetleri

Pres makineleri denildiğinde akıllara ilk olarak laminasyon presleri gelmektedir. Ancak bunun dışında farklı sıcak pres hizmetleri de firma bünyesinde bulunmaktadır. Sıcak presler kullanım alanları bakımından geniş bir yelpazeye sahiptir. Aynı zamanda mobilya, kapı, parke yüzeyi gibi bölgelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca teknik özellikler bakımından da oldukça opsiyonludur. Üstelik isteğe bağlı olarak kullanılan ek plakalar ile üretim miktarını arttırmaya da uygundur.

Sıcak presler özellikle mobilya sektöründe fazlasıyla kullanıma açıktır. Kocayusuf Makine firması bu kapsamda müşterilerine başarıyla hizmet vermektedir. Ayrıca membran pres gibi farklı pres makinelerinin özelliklerine de firma bünyesinde bakabilirsiniz. Tüm bunlar için Kocayufus Makine web sitesine erişim sağlamanız yeterlidir. Buradan aynı zamanda çalışanlarla da iletişim kurabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.