1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin’de Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı
Silahlı Saldırıya Uğrayan Talihsiz Adam Olay Yerinde Vefat Etti

Silahlı Saldırıya Uğrayan Talihsiz Adam Olay Yerinde Vefat Etti

Aydın'da 35 yaşındaki Abdulkadir Görmez, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Gelen İhbar üzerine olay yerine giden ekipler şahsın cansız bedeni ile karşılaştı.

A+A-

Aydın'da 35 yaşındaki Abdulkadir Görmez, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler şahsı hareketsiz yatarken buldu. İnceleme sonucunda kurşunların şahsın başına isabet ettiği ve hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Uğur Mumcu Caddesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre, Abdulkadir Görmez, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

BAŞINA İSABET EDEN KURŞUN HAYATTAN KOPARDI

Silah seslerini duyan çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, Görmez'i kaldırımda hareketsiz şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde başından vurulan Görmez'in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

OLAY YERİNDE 4 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekiplerince yapılan incelemede olay yerinde 4 adet boş kovan ele geçirildi. Görmez'in cenazesi savcının incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SALDIRGAN HER YERDE ARANIYOR

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Görmez'i tabanca ile vurarak öldüren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çevredeki güvenlik kameralarının incelemeye alındığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.