1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Popüler Youtube Kanalı Cakıldaklar
Popüler Youtube Kanalı Cakıldaklar

Popüler Youtube Kanalı Cakıldaklar

Sosyal medya günümüzde oldukça dikkat çeken bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

A+A-

Sosyal medya günümüzde oldukça dikkat çeken bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de Youtube üzerinde adından fazlasıyla söz ettiren birçok kanal da mevcut. Bu kanallardan biri de Cakıldaklar kanalıdır. 2016 yılında oluşturulan Cakıldaklar, iki kardeş ve kuzenin bir araya gelmesiyle oluşturuldu. Şimdilerde de birçok video içeriği paylaşarak video yayınlamaya devam ediyorlar. Kısa filmler, eğlenceli içeriklerle takipçilerini eğlendirmeyi başarıyorlar.

Cakıldaklar ilerleyen dönemlerde çok daha başarılı projelere imza atacaklarını duyururken her geçen gün büyüme gösteriyorlar. Bu bağlamda İnstagram gibi popüler sosyal medya platformunda da ciddi bir takipçi kitlesine sahipler. Tüm video içeriklerini ve İnstagram gönderilerini Cakıldaklar hesaplarından takip edebilirsiniz.

Cakıldaklar İnstagram’da da Dikkat Çekiyor

Uzun süredir sosyal medyada kendilerinden söz ettiren Cakıldaklar, İnstagram’da da dikkat çekmeyi başarıyorlar. Doğukan, Mikail ve Enes Cakıldaklar grubunun eğlenceli yüzleri olarak karşımıza çıkıyor. İnsanları eğlendirmek ve onları güldürmek için keyifli içerikler oluşturuyorlar. Proje ve çalışmalarını daha da ilerleterek dünyada bir ilke imza atmayı planlıyorlar.

İnstagram üzerinde yapmış oldukları gönderileriyle de dikkat çeken Cakıldaklar, eğlence ve çılgınlığı bir arada yaşatıyor. Aslen Avusturya’da yaşayan Cakıldaklar Türkiye’ye kadar erişmeyi başarıyorlar. Her geçen gün büyüyen takipçi kitlesiyle beraber daha güzel içerikler üretmeye devam ediyorlar. Bununla birlikte dünyanın en büyük kaykayını yapmak gibi projeleri de bulunuyor. Cakıldaklar Youtube kanalı ve İnstagram hesabını takip ederek tüm içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.