1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Polis Anaokulu Öğrencilerini Bilgilendirdi
Polis Anaokulu Öğrencilerini Bilgilendirdi

Polis Anaokulu Öğrencilerini Bilgilendirdi

Osmaniye'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Eğitim" projesi çerçevesinde anaokulu öğrencilerine genel güvenlik konularında...

A+A-

Osmaniye'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Eğitim" projesi çerçevesinde anaokulu öğrencilerine genel güvenlik konularında bilgilendirme yaptı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Eğitim" projesi çerçevesinde anaokulu öğrencilerine genel güvenlik konularında bilgilendirme sunumu yaptı. "Polis Ne Yapar" bilgilendirme videosu izletilen minik öğrencilere daha sonra mesleki tanıtım hakkında bilgiler aktarıldı. Öğrencilere yapılan bilgilendirme de okula geliş gidişlerde büyüklerin ellerini bırakmamaları, koşarak sokak/caddeye çıkmamaları, yabancı şahıslardan hediye alınmaması, tanımadıkları kişilerin kendilerine yakınlık göstermelerine izin vermemeleri, tanımadıkları kişilerle bir yere gitmemeleri ve tanımadıkları kişilerin araçlarına binmemeleri konuları anlatıldı.

IHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.