1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Messengeri Kimler Kullanabilir? 
Messengeri Kimler Kullanabilir? 

Messengeri Kimler Kullanabilir? 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri de Messenger uygulamasıdır. Messenger, Facebook kullanıcılarının kullanabildiği bir uygulamadır.

A+A-

 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri de Messenger uygulamasıdır. Messenger, Facebook kullanıcılarının kullanabildiği bir uygulamadır. Sadece Facebook kullanıcılarının kullanabildiği bu uygulama, mesajlaşma ve paylaşım yapma amaçlı kullanılır. Messenger uygulamasını kullanmak amaçlı, Facebook kullanan birçok insan bulunmaktadır. İnsanlar sohbet etmek, mesajlaşmak ve paylaşımı yapmak amaçlı Messenger uygulamasını oldukça tercih etmektedir. Bu konuda oldukça elverişli bir uygulamadır. Dolayısıyla ücretsiz Messenger indirme programları da araştırılan konular içindedir.

Messenger Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Messenger kullanmak için Android bir cihaza sahip olmak gerekir. Akıllı telefona ya da tablete sahip Facebook kullanıcıları bu uygulamayı rahatlıkla kullanabilir. Herhangi bir uygulama indirme programından Messenger indir seçeneğini tıklamak yeterli olacaktır. İndirilen Messenger uygulaması Messenger yükle diyerek devam etmek ve uygulamayı yüklemek gerekir. Yüklenen uygulamanın ilgili bölümüne telefon numarası ve isim girmek yeterli olacaktır. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Facebook Hesabı Olmadan Messenger Kullanılabilir Mi?

Kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biride Facebook olmadan Messenger uygulamasının nasıl kullanılacağı konusudur. Normalde Facebook hesabına bağlı olarak çalışan Messenger, Facebook hesabı kapatılırken kullanmaya devam etmek mümkündür. Facebook hesabını kapatırken ayarlar menüsüne giderek buradan hesabı yönet sekmesine girmek gerekmektedir. Bu sekmede hesabımı dondur butonuna tıklayarak Facebook’u dondurabilirsiniz. Facebook hesabı devre dışı kalacak ve Messenger kullanılmaya devam edecektir. Facebook hesabını dondurduktan sonra Messenger’ı normalde olduğu gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.messengerindir.org/

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.