1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Motor Kaputundan Yarı Otomatik Kaçak Silah Çıktı
Lashing Bağlama ve Sabitleme Güvencesiyle Yüklerinizi Korur

Lashing Bağlama ve Sabitleme Güvencesiyle Yüklerinizi Korur

Lashing İngilizce de bağlama ve sabitleme anlamına gelmektedir. Buradan yola çıkılarak lojistik alanında da kargoların sabitlenmesi anlamında kullanılır. B

A+A-

Lashing İngilizce de bağlama ve sabitleme anlamına gelmektedir. Buradan yola çıkılarak lojistik alanında da kargoların sabitlenmesi anlamında kullanılır. Bu işlem genellikle kargoların daha sağlıklı bir şekilde nakliyesinin sağlanması adına yapılır. Taşındığı araca, birbirine doğru sabitleme hizmetidir. Aynı zamanda lashing hizmeti araç üzerindeki yüklerin araca sabitlenmesi içinde kullanılır. Konteyner ile taşınana yüklerin içeriden sabitlenme işlemlerini de gerçekleştirir.

Flat rack, flat platform gibi ekipmanlarla taşınana yüklerin konteynerlere sabitlenmesinde rol oynar. Ayrıca proje kargo gemilerinde taşınana yüklerin gemi ambarına ya da güvertesine doğru şekilde sabitlenmesi gibi farklı durumları da içerisine alır. Cptlashing firması da uzun yıllardan beri bu anlamda kapsamlı hizmetleriyle dikkat çeker. Hatta dış etkenler de düşünülerek brandalama hizmeti de sağlanır. Bu hizmet ile de sizlere olumsuz hava koşullarından dolayı gerçekleşebilecek durumların önüne geçilmiş olur.

Cptlashing CTU Standartlarına Uygun Hizmet Kalitesi

Lashin işleminin uluslararası CTU kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmesi gerekir. Cptlashing firması da tüm bu kurallar çerçevesinde müşterilerine hizmet kalitesi sunar. CTU standartları neticesinde MTO, ILO ve UNECE ortak çalışmalarıyla en doğru ve sağlıklı yük emniyeti bağlama koşulları sağlanır. CTU standartları genellikle denizyolu ve karayolu taşımalarında önemli kural çerçevelerine değinir. Aynı zamanda Cptlashing firması CTU standartlarında hizmet alabilmeniz adına profesyonel ekiplere sahiptir. Bu alanda eğitim almış kişilerle birlikte sizlere yardımcı olur.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.