1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çantasını İş Yerinde Unuttu, Film Sahnelerini Akla Getiren Görüntü Ortaya Çıktı
Konserve Köpek Maması, Peluş Oyuncaklar Kuryemama.Com İndirimli Fiyatta

Konserve Köpek Maması, Peluş Oyuncaklar Kuryemama.Com İndirimli Fiyatta

Evimizi ve hayatımızı paylaştığımız can dostlarımızın mutluluğu da bizler için önemlidir. Onların daha uzun yaşamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için beslenmelerine çok dikkat etmek gerekir.

A+A-

 

Evimizi ve hayatımızı paylaştığımız can dostlarımızın mutluluğu da bizler için önemlidir. Onların daha uzun yaşamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için beslenmelerine çok dikkat etmek gerekir. Bunu yapmak için, yediği ve içtiği her şeyi izlemek gerekir. Kuru mama ya da konserve mama tercih ederken sürekli tek çeşit mama ile beslemek doğru olmayacaktır. Zaman zaman sadece kuru mama ya da sadece yaş mama ile beslemek daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Ayrıca onlarla geçirilen vakitte oynanılan oyunlar da mutlu bir yaşam sürmeleri için gereklidir. Hem zihinsel uyarım ve sahibine bağlılığını arttıracaktır. Çünkü köpekler hem sahipleriyle hem de kendi kendilerine oyun oynamaktan hoşlanırlar.

Konserve Mama Besin Değeri

Sürekli kuru mama ile beslenen köpekler, zamanla düzenli olarak yedikleri mamalardan bıkabilir ve hatta beslenmeye karşı direnç geliştirebilir. Doğada yaşayan atalarının farklı tatlarını tatmalarından kaynaklanan içgüdüsel çeşitlilik ihtiyacı, bizimle birlikte yaşayan sadık dostlarımız tarafından yaşanır. konserve köpek maması yavru, yetişkin ve yaşlılar için uygun besin değerleri içerir. Sadık dostlarınız için lezzetli, sindirime iyi gelen ve su ihtiyacına iyi gelen bir çözüm olan konserve köpek mamaları da tercih edilmelidir.

Köpekler mama kaplarında gördükleri her şeyi yiyebilirler. Ancak köpeklere konserve Köpek maması vermek daha doğrudur. Çünkü yaş yiyecekler daha özel bir süreçle yapılır. Sakatat, tahıl, sebze, yağ, mineral ve su içerir. Bu püre haline getirilmiş ıslak yemek buhar tünelinde hafifçe pişirilir. Besin değeri kaybolmadığı için köpekler için çok faydalıdır. Sterilizasyonu sağlamak için en az iki saat kapalı alanda kaynatılır. Dengeli bir dağılım olduğu için köpekleri uygun olan zamanlarda yaş mama ile beslemek gerekmektedir.

Köpekler İçin Peluş Oyuncaklar

Günlük yürüyüşler, sevdiğiniz bir dostla aranızdaki bağı güçlendirmek, sağlıklı gelişimini desteklemek ya da mutlu etmek için çok önemli olsa da yeterli değildir. Onlarla yapacağınız en keyifli ve ödüllendirici aktivitelerden biri de oyunlardır. Onu heyecanlandıracak, mutlu edecek, sağlıklı hissetmesini sağlayacak, öğrenmeyi teşvik edecek ve sosyalleşmesini kolaylaştıracak, hayatınıza eğlence kattığını görse bile köpek oyuncakları. Arkadaşınızın en sevdiği oyuncakları keşfederek onlarla harika vakit geçirebilir ve öğrenme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Köpek oyuncakları top, diş ipi gibi farklı şekillerde ve eğitim, teşvik ve zekâ geliştirme gibi farklı amaçlar için yapılır. Tiz sesli oyuncaklar köpekler için çok eğlenceli olabilir. Çoğu, oyuncağı ve oyuncağın çıkardığı sesi ısırmaktan mutlu olacak, ancak bazıları sesin ne yaptığını öğrenmeleri gerektiğini görecektir. Bu nedenle, içindeki gürültülü oyuncağın tamamen güvenli olduğundan emin olmak gerekir. Her zaman olduğu gibi, bir oyuncak bozulmaya başladığında değiştirilmesi gerekir.

Köpekler İçin Dondurulmuş Hayvanlar

Bazı köpekler doldurulmuş hayvanları sever. Bu oyuncağa bir bebek gibi davranacak, onu taşıyacak, üzerine atlayacak, üzerine oturacak ve yatacaklardır. Çamaşır makinesinde yıkanabilen bir oyuncak idealdir. En iyi peluş oyuncaklar bir evcil hayvan mağazasından veya veteriner kliniğinden satın alınabilen oyuncaklar tercih edilebilir. Köpeğe verilecek herhangi bir oyuncağın doğru boyutta olduğundan emin olmak gerekir.

Çok küçük oyuncaklar yutulabilir ve boğulma tehlikesi ve mide, bağırsak tehlikesi oluşturabilir peluş oyuncak köpek, tenis topu klasik bir köpek oyuncaklarıdır. Köpeğiniz getirmeyi seviyorsa, Frizbi de harika bir seçenektir. Bir frizbi için alışveriş yaparken, yumuşak kauçuktan veya çeşitli kumaşlardan yapılmış frizbileri kullanılmalıdır. Uzaklara uçmazlar ama köpeğin ağzına ve dişlerine zarar vermez ve sağlıklı bir oyun deneyimi yaşanmış olur.  Tüm bu ürünleri incelemek için Kurye Mama sitesinden faydalanabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.