1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sahte Polis Dolandırdı, Jandarma Parasını Kurtardı
Karavan Park ile İstanbul’da Tatil Keyfi

Karavan Park ile İstanbul’da Tatil Keyfi

İstanbul genelinde en güzel olanaklarıyla müşterilerine tatil keyfi sağlayan Karavan Park, oldukça ilgi görmektedir.

A+A-

İstanbul genelinde en güzel olanaklarıyla müşterilerine tatil keyfi sağlayan Karavan Park, oldukça ilgi görmektedir. Firma bünyesinde yer alan hizmet içerikleri fazlasıyla beğeni toplamaktadır. Özellikle de İstanbul’un en güzel yerlerinden olan Şile’de bulunan kamp alanlarında hayalinizdeki tatili deneyimleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Bu süreçte tercih edebileceğiniz iki farklı kamp alanı bulunmaktadır.

Karavan park alanları arasında Sahilköy ve Paşaköy yer almaktadır. İstanbul’un şehir gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe ve denizin dibinde bir tatil için en uygun yerlerdir. Üstelik kendi karavanınızı alarak kamp yapabileceğiniz bir tesis sunulmaktadır. Bunun yanı sıra karavanınız bulunmuyorsa direkt olarak konaklayabileceğiniz bungalov gibi evler bulunmaktadır.

Karavan Park Etkinlikleri ve Hizmetleri

Firma müşterilerine sunmuş olduğu geniş olanakları ve en alternatif tatil fırsatlarıyla ilgi çekmeye devam etmektedir. Özellikle kamp alanlarında sunulan etkinlikler ve organizasyonlar müşteriler tarafından beğeniyle karşılanmaktadır. Tatilinizi yaparken kamp alanındaki etkinliklere de katılım göstererek daha fazla eğlenmeye devam edebilirsiniz. İstanbul Karavan Park bu bakımdan sunduğu hizmet içeriğiyle müşterilerinden tam puan almaktadır.

İstediğiniz tatil planını yapmak ve Karavan Park imkanlarından yararlanmak için rezervasyon yaptırmanız yeterlidir. Bunun için direkt olarak Karavan Park online web adresine erişim sağlamanız önemlidir. Böylelikle dilediğiniz kamp alanında istediğiniz tarihlerde konaklayarak tesisin tüm hizmet içeriklerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.