1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Servis Minibüsüyle İle 5 Aracın Karıştığı Kazada Yaralı Sayısı 17’ye Çıktı
Islak Mendil Çeşitleri Ve Fiyatları

Islak Mendil Çeşitleri Ve Fiyatları

Bursa ıslak mendil ve baskısız ıslak mendil çeşitleri hayatın hemen her alanında kullanılan ürünlerdir.

A+A-

Bursa ıslak mendil ve baskısız ıslak mendil çeşitleri hayatın hemen her alanında kullanılan ürünlerdir. Islak mendil çeşitleri hoş kokusu ve yumuşak dokusu sayesinde cilde zarar vermez. Hem bebek ve çocuklarda hem de yetişkinlerde güvenle kullanılabilir. Yemek sektörü baskılı ıslak mendil çeşitlerinin en fazla kullanılmış olduğu sektördür.

Catering şirketleri kendi marka renklerinin ve logosunun basılı olduğu ıslak mendil çeşitleri ile müşteri memnuniyeti ve konforu sağlar. Bununla birlikte baskılı ıslak mendil çeşitleri sayesinde firmalar ekonomik yoldan etkili bir şekilde reklam yapma imkânı buluyor. Bu açıdan bakıldığında baskılı ıslak mendil çeşitleri oldukça kullanışlı ve işlevsel ürünlerdir. Faypack sitesinden bu ürünleri alabilirsiniz.

Baskılı Islak Mendil Fiyatları

Baskılı mendil çeşitleri fiyat olarak oldukça ekonomik ürünlerdir. Islak mendil üretimi ve satışı yapan firmalar adet üzerinden fiyat belirler. Baskılı ıslak mendil çeşitleri üretici firmalar tarafından müşterilerin taleplerine göre istenilen adette ve boyutta üretilir. Baskılı ıslak mendiller tek kullanımlık paketlerde üretilebileceği gibi beşli ya da onlu paketlerde de üretilerek satışa sunulur. Üretici firmalar müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda ıslak mendili paketlerinin üzerine istenilen renklerde marka logosunun baskısını yapabilir.

Bu sayede firmalar ekonomik yoldan etkin bir şekilde kendi şirketlerinin reklamlarını yapabilirler. Sizler de baskılı ıslak mendillerin üzerine marka logonuzu bastırarak kendi adınıza olan bu ürünlerden kullanabilirsiniz. Bunun için Faypack sitesi en doğru yerdir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.