1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Datacenter Proxy'nin Entegrasyon Gücü Proxy Satin Al ile Sorunsuz Bağlantı
 İlham Veren Genç Yetenek: Görkem Çavuş

 İlham Veren Genç Yetenek: Görkem Çavuş

Türkiye'nin müzik sahnesinde parıldayan genç yeteneklerinden biri olan Görkem Çavuş, trompetçi ve besteci kimliğiyle dikkat çekiyor.

A+A-

 

 

 

 

Türkiye'nin müzik sahnesinde parıldayan genç yeteneklerinden biri olan Görkem Çavuş, trompetçi ve besteci kimliğiyle dikkat çekiyor. 2003 yılında Edirne'de doğan Çavuş, müziğe olan ilgisini küçük yaşlarda keşfetti. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda trompet eğitimi alarak müzikal yolculuğuna başladı. Eğitimi süresince dünya çapında tanınmış ustalardan dersler alarak kendini geliştiren Çavuş, özellikle Matthias Höfs, Adam Rapa ve Sergei Nakariakov gibi isimlerin ustalık sınıflarına katılarak müzikal vizyonunu genişletti.

2017 yılında TrumpetBand adlı sayfasını oluşturan Çavuş, kısa sürede online platformda geniş bir hayran kitlesi edindi. Trompet dünyasının önde gelen şirketleriyle işbirlikleri yaparak adını duyuran sanatçı, AR Resonance, KGU Brass, MG Leatherwork, Padovani Music ve LOTUS Trumpets gibi markalarla çalışmalar gerçekleştirdi.

Müzik kariyerindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Çavuş, 2020 yılında Chris Coletti ve Morris Northcutt gibi önemli isimlerle birlikte bir online video projesi gerçekleştirerek büyük beğeni topladı. Aynı yıl içerisinde Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'na katılarak yeteneğini uluslararası platformlarda sergiledi ve Ukrayna Mykolaiv Bölge Filarmoni'nin düzenlediği yarışmada birinci oldu.

Çavuş, 2021 yılında düzenlenen 'ART PLANET' Uluslararası Yarışması'nda da birinci olarak başarısını perçinledi. Müzik kariyerindeki başarılarına paralel olarak eğitimine de devam eden Çavuş, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi'nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda eğitimine devam etti.

2022 yılının başlarında LOTUS Trumpets Sosyal Medya Yöneticisi ve Türkiye Temsilcisi olarak görev alan Çavuş, müzik kariyerini sürdürürken aynı zamanda beste çalışmalarına da ağırlık veriyor. Sanatçının genç yaşına rağmen kazandığı başarılar ve müzikal yeteneği, onu Türkiye'nin önde gelen trompet sanatçılarından biri haline getiriyor.

 

Siz de Görkem Çavuş’u sosyal medya hesaplarından takip edin.

Website: www.gorkemtrumpet.com

Instagram: www.instagram.com/gorkemtrumpet

Ekşi Sözlük: https://eksisozluk.com/gorkem-cavus--7795081

IMDb: https://www.imdb.com/name/nm15927371/

 

Spotify: 

https://open.spotify.com/intl-tr/artist/1Checn9tJ0Fcs2IwnKBzRv?si=TJI6RFf-RqGdwQNTdhd1Og

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.