Hakkımızda

logo-amp.png

Halk Gazetesi haber sitesi 2001 yılında kurulmuş ve kısa bir süre güncel haber sitesi olarak yayına başlamış ve takipçileri ile buluşmuştur. Takipçilerinin yoğun talepleri üzerine, sitemizde güncel haberler, spor, politika, ekonomi, teknoloji, eğitim, sağlık, din konularında bilgilendirici Son Dakika haberler yaparak değerli okurları ile buluşmuş güncel internet sitesidir. Sitemiz, için yurt içi ve dünya genelinde güncel olayları siz okurlarımız için takip ederek en güvenilir haberler yapmaktadır. Eğitim, sağlık, teknoloji ve din konularında ihtiyaç duyacağınız bilgileri kaliteli yazar kadrosu ve yayın ekibi ile düzenli olarak güncelleyerek okurlarımızın hizmetine sunmaktayız.

Misyonumuz

Yeniliklere açık internet haber sitesi olarak, takipçilerimizin ve okurlarımızın her zaman memnuniyetini sağlamak, her geçen gün gelişen ve değişen dünyada kendimizi yenileyerek okurlarımıza en yeni haberleri ve en güncel bilgileri ve sunmaktır. Takipçilerimizin ve okurlarımızın gelişen teknoloji ile birlikte değişen ihtiyaçlarına yönelik hızlı bilgi akışını sağlamak, sitemiz çalışanları ile okurlarımız arasındaki güven ilişkisini üst düzeyde tutmaktır.

Vizyonumuz

Alanında en geniş haber ve güncel bilgi birikimine sahip çalışanları ile kişilerin araştırma gereği duydukları her konuda ilk tercih edilen sosyal medya sitesi olmak, takipçilerimizin haber okumak için tıklayacakları ilk haber sitesi, sosyal medyada her kesimin en güvendiği ve en hızlı haberlerin yapıldığı haber sitesi olmaktır. Bu vizyon hedefleri doğrultusunda yayın hayatına başladığı ilk günden beri güvenilir ve hızlı haberler yaparak, güncel bilgileri okurlarımıza sunarak ilerlemekteyiz. İlkeli yayınlarımız ile okurlarımızın taleplerini her alanda karşılayacak haberler yaparak memnuniyetlerini ve güvenlerini her zaman üst düzeyde tutmak Halk Gazetesi sitemizin en önemli hedeflerinden biridir.

Farklı tüm kesimlere hitap ederek her konuda araştırma yapıp en doğru, en güvenilir, en kaliteli bilgilerin derlenerek siz okurlarımıza sunulması, en güncel haberlerin takip edilerek en hızlı ve en güvenilir şekilde siz takipçilerimizle buluşturmak tüm Halk Gazetesi çalışanlarının öncelikli görevi olarak kabul edilmiştir. Bu sayede, bu güne kadar siz takipçilerimizin güvenini kazanmış ve ziyaret edilme sıralamasında ilk sıralarda yer almıştır.

Dürüst yayın politikamız ve kaliteli ilkelerimiz doğrultusunda takipçilerimiz için 24 saat çalışıyor, siz değerli takipçilerimizi memnun etmek için çabalıyoruz.

Halk Gazetesi