1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 7 Aylık Hamile Eşini Öldüren Sanık İkinci Kez Hakim Karşısına Çıktı
Göz Kamaştıran Karo Halılar Asil Halıda Sizlerle

Göz Kamaştıran Karo Halılar Asil Halıda Sizlerle

Asil Halı firması 1940 yılında ilk olarak piyasaya adını duyurmuştur. Yılların vermiş olduğu birikimli tecrübeler sayesinde sizlere en kaliteli el halıcılığı adı altında eşsiz ürünler sunuyor.

A+A-

Asil Halı firması 1940 yılında ilk olarak piyasaya adını duyurmuştur. Yılların vermiş olduğu birikimli tecrübeler sayesinde sizlere en kaliteli el halıcılığı adı altında eşsiz ürünler sunuyor. Türkiye üzerinde de önde gelen halı firmalarından biridir. Günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmeyi başarmıştır. Asil halı içerisinde tek tip modeller yoktur. Birçok renk ve desenle alternatifler oldukça zengindir. Bu sayede istediğiniz ürünlere de kolayca erişim sağlayabilmenize yardımcı olur.

Göz kamaştıran karo halı modelleri de bunlardan biridir. Aklınıza gelebilecek birçok modelde desen ve renklerle karo halı seçenekleri vardır. Aynı zamanda özel üretim desenlerle ve renklerle de sizlere özel karo halı üretimi gerçekleştirmektedir. Bununla da kalmayıp altıgen, üçgen, kare gibi formatlarda da karo halı yapımları vardır. Ayrıca ofis halısı, otel halısı gibi birçok proje içerisinde de yer verilmektedir.

Uygun Fiyatlı Karo Halı Seçenekleri

Karo halı seçenekleri bakımından zengin olan Asil Halı fiyat açısından da kaliteyi sizlere uyguna sunar. Oldukça ekonomik fiyatları sayesinde her evi harika hale getirecek halılar mevcuttur. Hatta sadece ev içinde değil cami halısı, kreş halısı, alışveriş merkezlerinde yer halıları gibi daha çok geniş kapsamlı hizmet akışı sunar. Kısacası sizler için geniş kategorilerle birlikte hizmetlerini devam ettirir. Ürünlerin her birinin kalite standartlarına uygun olarak sizlere ulaşımları sağlanır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.