1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Otomobil, Yolun Karşısındaki Servis Aracına Çarparak Durabildi
Erzurum’un En Güzel Et Mangal Restoranı

Erzurum’un En Güzel Et Mangal Restoranı

Yaklaşık olarak 12 yıldır et mangal sektöründe yer alan Konaklı Zigana Et Mangal restoranı oldukça popülerdir.

A+A-

Yaklaşık olarak 12 yıldır et mangal sektöründe yer alan Konaklı Zigana Et Mangal restoranı oldukça popülerdir. Müşterilerine en güzel menüleriyle hizmet veren restoran fazlasıyla beğeni toplamaktadır. Hem lezzetleri hem de manzarasıyla birlikte herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Siz de en keyifli Erzurum mangal deneyimini yaşamak için rezervasyon oluşturabilirsiniz. Bunun için Konaklı Zigana Et Mangal web adresine tıklamanız yeterlidir.

Alanında usta olan kasapların seçtiği etlerle birlikte tecrübeli aşçıların ellerinden lezzetli yemekler ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda sunum ve servis konusunda da restoran oldukça nezih bir şekilde çalışma sağlamaktadır. Bu bakımdan özel günlerinizde mangal deneyimi de yaşamak için oldukça tercih edilebilir bir yerdir.

Konaklı Zigana Et Mangal Menüleri

Konaklı Zigana Et Mangal restoranında Erzurum et yöresel lezzetlerinin yanı sıra farklı tatları da deneyimleyebilirsiniz. Restoran menülerine bakıldığında müşterilere oldukça geniş kapsamlı bir yemek skalası sunulmaktadır. Böylece en beğendiğiniz veya en çok sevdiğiniz besinleri masanıza isteyebilirsiniz. Genel olarak menülerde kuzu bifteği, Akçaabat köftesi ve kuzu pirzolası bulunmaktadır.

Servis edilen salatalarla birlikte etin yanında lezzetli bir aperatif tüketebilirsiniz. Yemeğin ardından ise kadayıf dolması veya Hamsiköy sütlacı gibi yöresel tatların da tadına bakabilirsiniz. Restoran Erzurum'da Çat Yolu 3. km, Özel harekat sonrası, Beşyıldız Petrol Ofisi içerisinde yer almaktadır. Restoranın web sitesinde açık adresi de rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.