1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti Fiyatları
Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Boğaziçi Tesisat uzun yıllardan beri bu meslek ile müşterilerine profesyonel hizmet vermektedir.

A+A-

Boğaziçi Tesisat uzun yıllardan beri bu meslek ile müşterilerine profesyonel hizmet vermektedir. Tesisat sektöründe tam 10 yılı aşkın süredir bulunuyor. Bu süre zarfından her zaman en iyi hizmet kalitesini sunarak ilerlemelerine devamlılık sağlamıştır. Özellikle de teknolojik gelişmeler çerçevesinde teknik ekipmanlarını düzenli olarak yenileyerek ilerleme göstermektedir. Firma kapsamında su kaçak tespiti, kombi bakımı, kalorifer petek temizliği olmak üzere temel hizmetleri vardır.

Özellikle de su kaçağı küçük sızıntılar halinde büyük zararlar veren bir durumdur. Boğaziçi tesisat ise kameralı su kaçağı bulma fiyatları konusunda sizlere son derece makul imkanlar sunar. Verilen hizmetler kapsamında değişkenlik gösteren bir fiyat listesi vardır. Profesyonel hizmet kapsamında yer veren firma evler için ortalama 150-200 arasında ve iş yerlerinde de 250-300 arasında fiyat sunar. Gelen ekiplerin ellerindeki cihazlar işlemler için uygun olup anında müdahale edilmektedir.

Su Kaçağının Belirtileri

Su kaçağı tespiti noktasında uzman olan Boğaziçi tesisat şirketi bu anlamda sizleri zorlamaz. İşlemlerini temiz bir şekilde masrafsızca gerçekleştirir. Öncelikle su kaçağının tespitinin yapılmasında muslukların kapalı olmasına dikkat edin. Eğer buna rağmen hala yüksek faturalar ödüyorsanız su kaçağı probleminiz vardır. Aynı şekilde banyolarınızda zeminlerde ve tavanlarda su damlası oluşuyorsa su kaçağı sorunu vardır. Tüm bunlar uygun ekipmanlarla birlikte uygulanarak kısa sürede sorun bulunur. Daha sonrasında uygun işlemler gerçekleştirilerek sonuca varılır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.