1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Burdur’da Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinlikleri
Baskı Beton Nasıl Uygulanır?

Baskı Beton Nasıl Uygulanır?

Baskı beton bir baskı tekniği olarak uygulanmaktadır. Baskı beton aynı zamanda uzun süre kalıcı ve son derece dayanıklı bir zemin kaplama sistemidir.

A+A-

Baskı beton bir baskı tekniği olarak uygulanmaktadır. Baskı beton aynı zamanda uzun süre kalıcı ve son derece dayanıklı bir zemin kaplama sistemidir. Bu zemin kaplama sistemi farklı desenlerde ve farklı renklerde olarak her mekâna uygulanabilir. Aynı zamanda istediğiniz özellikte ve istediğiniz renk ve desende de tasarlanmaktadır. Zemin kaplamada, baskı beton sistemi son derece tercih edilen sistemlerden biridir. Baskı beton sistemi taşların tek tek döşenmiş gibi durmasını sağlamakta bu yüzden hoş bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Antik bir görünüme sahiptir bu da geleneksel bir tema ortaya çıkmasında etkili olur. Kolaylıkla uygulanır ve oldukça kalıcıdır.

Zemin Baskı Beton Nasıl Uygulanır?

Zemin baskı beton, baskı beton sistemlerinin istenilen renkte ve şekilde düzenlenmesidir. Zemin baskı beton uzun süre kullanılabilen ve kolay kolay aşınmayan oldukça dayanıklı bir sistemdir. Zemin baskı beton sistemi ortama antik ve tarihi bir görüntü katar. Çok fazla kullanım alanına sahip baskı beton uygulaması, her mekâna yani gerek iç, gerek dış mekânlara kolaylıkla uygulanabilir. Uygulama alanları içinde, kamusal alanlar başta gelmektedir. Özellikle parklar bahçeler, tarihi turistik alanlar, okullar, otoparklar, yürüyüş yolları ve kısacası peyzaj işinin yapıldığı her alanda zemin baskı beton uygulaması yapılır.

Dezaktif Beton Nasıl Uygulanır?

Dezaktif beton küçük çakıl taşlarını betonun içine yerleştirilmiş şekildeki beton şeklidir. Dezaktif betonlar birçok renkte ve şekilde olabilmektedir. Uygulama şekli son derece kolay ve son derece ekonomiktir. Dezaktif beton kullanmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan biri oldukça dayanıklı ve uzun yıllar kalıcı olabilme özelliğine sahip olmasıdır. Bunun için Asc Yapı Baskı Beton sitesinden destek alabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.