1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Jimnastik Salonları Keçiören
08 Ocak 2021 Burç Yorumları! Yükselen Burç, Burç Hesaplama, Burç Tablosu

08 Ocak 2021 Burç Yorumları! Yükselen Burç, Burç Hesaplama, Burç Tablosu

08 Ocak 2021 Günün Burç Yorumları, 12 Burcun Özellikleri "günlük burç yorumları" ve "12 burç yorumu" sizler için derleyip sitemize ekledik. 08 Ocak 2021 Cuma günü burç yorumlarına sitemizden ulaşabilir, 12 burç özelliklerini takip edebilirsiniz. Haberde..

A+A-

06 0cak 2021 Çarşamba Gününün Burç Yorumları! Koç Burcu 08 Ocak 2021 Cuma , Boğa 08 Ocak 2021 Cuma, İkiz 08 Ocak 2021 Cuma, Yengeç 08 Ocak 2021 Cuma, Aslan 08 Ocak 2021 Cuma, Başak 08 Ocak 2021 Cuma, Terazi 08 Ocak 2021 Cuma, Akrep 08 Ocak 2021 Cuma, Yay 08 Ocak 2021 Cuma, Oğlak 08 Ocak 2021 Cuma, Kova  08 Ocak 2021 Cuma ve Balık 08 Ocak 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları, Analizleri, Özellikleri ve dahası haber detayda...

Burçlar Nedir?

Astroloji alanında gökyüzünde bulunan 12 takımyıldızına verilen isim burç olarak ifade edilmektedir. Tarihi geçmişi uzun dönemleri kapsayan burçların her biri farklı konumlarda hareket eder. Bu dizilim ise bazı oluşumları, insanlar üzerinde yarattığı etkiyi ve burçlara olan yeni oluşumları simgeler.
 

Koç Burcu Özellikleri (21 Mart-21 Nisan) 
Ateş grubunda yer alan Koç Burcu değişken yapıya sahip, yönetici gezegeni Mars, rengi ise ateş kırmızısı ve narçiçeğidir. Uğurlu taşları arasında pırlanta, yakut, demir ve ametist taşı yer alır. Koç burcunun şanslı sayısı 9, şanslı günü Salı, metali ise demirdir. Zıt burcu Terazi, sevdiği çiçekler ise hanımeli, lale, sardunya ve gelinciktir. 12 Burç kuşağı arasında ilk burç Koç burcudur. Enerjik yapısıyla tanınan Koç burcu üyeleri, egosu yüksek bir burçtur. Heyecanlı ve dinamik yapıları en belirgin özellikleri arasındadır. Sabırsız, bencil yapıda olan Koç burcu üyeleri genellikle başlamış oldukları işlerin sonucu beklemezler. Kıskanç, olaylara karşı abartılı yaklaşımları ise zaman zaman olumsuz bir özellik haline gelir. Fiziksel olarak yüz çehresi uzun, kol ve bacak yapıları güçlüdür. Spor yapmayı seven, diş bakımına özen gösteren bakımlı bir özelliğe sahiptir.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Koç Burcu Yorumu
Koç burcu günlük burç yorumu; Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Yanılgılara düşebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin. Duygularınızla hareket ederseniz yanılmazsanız ama arzularınıza yenik düşerseniz kayıplar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir.
Yönetici Gezegeni: Mars
Element: Ateş
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 1,9
Gün: Salı
Uğurlu Taşı: Yakut
Renk:Kırmızı
Tarot kartı: İmparator
Hayvan: Koyun
Bitki: Itır, hanımeli, pars zambağı
Kıymetli Taş: Elmas
Kıymetli Maden: Demir

Boğa Burcu Özellikleri Özellikleri (21 Nisan-21 Mayıs)
Toprak grubuna mensup, sabit fikirli ve negatif düşünceye sahip olan Boğa burcu mensuplarının yönetici gezegeni Venüs olarak bilinir. Uğurlu taşı elmas, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, zıt burcu ise Akrep burcudur. En sevdiği renkler; ateş pembesi, eflatun ve açık mavidir. Boğa burcunun çiçekleri ise pembe gül, menekşe, şebboy ve pembe karanfildir. Sabit fikirli yapıları en belirgin özellikleri olup, yardımsever yapılarının arkasında istemedikleri durumlarda bu yardımlarını dile getirerek kırıcı olabilirler. Nefret ve intikam duygularının gelişmiş olduğu Boğa burçları yıllar boyu intikamlarını sürdürebilir. Oldukça sabırlı bir yapıya sahiptirler. Maddi olarak eli sıkı olarak tabir edilebilir. Bu nedenle Boğa burçları genç yaşta mal mülk sahibi olabilirler. Genellikle esmer, saçları gür, sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Elleri ve bilekleri kuvvetli olan bu kişiler el sanatlarında oldukça başarıdırlar.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Boğa Burcu Yorumu
Boğa burcu günlük burç yorumu; Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.
Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Toprak
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 6,4
Gün: Cuma
Uğurlu Taşı: Zümrüt
Renk: Pastel mavi, lila
Tarot kartı: İmparatoriçe
Hayvan: Boğa
Bitki: Elma, selvi, menekşe, gelincik
Kıymetli Taş: Topaz
Kıymetli Maden: Bakır

İkizler Burcu Özellikleri (22 Mayıs-22 Haziran)
Hava grubu
nda olan İkizler burcu üyeleri, pozitif bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda değişken ruh haline sahip olup, yönetici gezegeni Merkür, uğurlu taşı akiktir. En sevdiği renkler; gri, siyah, mavi ve sarıdır. Şanslı sayısı 5 rakamı, şanslı günü Çarşamba, metali ise cıvadır. Çiçekleri; açelya, mimoza, lavanta ve çiğdemdir. Anlaşamadığı burç Yay burcudur. Hızlı ve atik yapıları ile birden fazla işi birlikte yapabilirler. Değişkenlikleri her ortama ayak uydurmalarına en büyük destektir. Birden fazla duyguyu aynı anda yaşayabilir, insanlarda anlaşılamaz bir etki bırakabilir. Bilgileri olmayan konularda bilmediklerini belli etmezler. Zeki, akıllı ve bu yönüyle oldukça etkileyici bir yapıya sahiptirler. Oldukça tutumlu olan Yay burçları, başkasının parasına karşı tutumlu değildir. Uzun boylu, kumral ve zarif bir fiziki özelliğe sahiptirler. Keskin gözlere sahiptirler.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük İkizler Burcu Yorumu
İkizler burcu günlük burç yorumu; Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.
Yönetici Gezegeni: Merkür
Element: Hava
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 5,9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Akik
Renk: Sarı, portakal rengi
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Parlak renkli kuşlar ve kelebekler
Bitki: Fındık, ceviz, lavanta, inci çiçeği
Kıymetli Taş: Turmalin
Kıymetli Maden: Cıva

Yengeç Burcu Özellikleri (23 Haziran-22 Temmuz)
Su grubu
na sahip olan Yengeç burçlarının negatif bir özelliğe sahip olması olumsuz özellikleri arasındadır. Yönetici gezegeni Ay, şanslı sayısı 2, uğurlu taşı incidir. En sevdiği renkler; gümüş, eflatun ve gridir. Şanslı günü Pazartesi, anlaşamadığı burç ise Oğlak burcudur. En sevdiği çiçekler; zambak, nilüfer ve beyaz güldür. Aşırı hassas, takıntılı ve alıngan bir yapıya sahiptir. Sorumluluk sahibi olan Yengeç burçları, duygusal bir burçtur. Detaylara önem veren ve mükemmeliyetçi yapıda olan Yengeç burcu üyeleri; düşünceli, neşeli, anlayışlı, yardımsever ve iyi kalplidir. Alıngan ve hassas yapılarından dolayı kendisini üzen kişileri affetmezler ya da çok zor bağışlarlar. Yengeç burçları tartışmaktan hoşlanmaz, sabırlıdır, ailesi ve sevdiklerine çok düşkündür. Müziğe ve dine karşı konulara ilgilidir. Annesine ve ailesine çok düşkün olan Yengeç burcu erkekleri evlenmekte biraz zorlanırlar. Duygularını belli etmek istemezler. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olup, orta boylu yapıya sahiptirler. Beyaz tenli, kumral ve renkleri soluktur. Gözleri ela, mavi, yeşil olabilir. Güzel ve yakışıklı bir yüze sahiptirler. Kilo almaya müsait bir yapıları olsa da genellikle fit görünüme sahiptirler.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Yengeç Burcu Yorumu
Yengeç burcu günlük burç yorumu; İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.
Yönetici Gezegeni: Ay
Element: Su
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 3,7
Gün: Pazartesi
Uğurlu Taşı: İnci
Renk: Beyaz, deniz mavisi, gümüş
Tarot kartı: Ay
Hayvan: Deniz kabukluları
Bitki: Hezaren çiçeği, nilüfer, kenger otu
Kıymetli Taş: Aytaşı, amber
Kıymetli Maden: Gümüş

Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz-22 Ağustos)
Ateş grubu
nda olan Aslan burcu mensuplarının yönetici gezegeni Güneş’tir. Şanslı sayısı 1 ve 4 olup, en şanslı günü Pazar günüdür. En anlaşamadığı burç Kova, metali ise altındır. En sevdiği çiçekler; ayçiçeği, sarı krizantem ve kasımpatıdır. Lider ve yönetici özelliklerine sahip olan Aslan burçları, egosu yüksek, merhametli, vicdanlı, hassas ve sert görüntüsünün altında oldukça iyimser bir yapıya sahiptir. Organizasyon, yönetim ve idare işlerinde oldukça başarılıdırlar. İkna edici kabiliyete sahip olan Aslan burcunun neredeyse ikna edemeyeceği kimse yoktur. Güçlü yapılarının yanında mütevazı bir özelliğe sahiptir. Bu mütevazı duruşu suiistimal edildiğinde ise gerçek bir aslana dönüşürler. Hayır diyebilen yapıları ile istemedikleri ve mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmezler. Bu durum inat gibi görünse de davranış olarak oldukça mantıklıdır. Orta boylu ya da uzun boya sahiptirler. Kasları güçlü, buğday benizli, açık renk saçları kendine güvenli yürüyüşleri vardır. En dikkat çeken yeri ise saçları ve gözleridir. Bakışlarını yönelttikleri kişiyi adeta hipnoz eder ve dikkatini çekerek akıllarda kalır. Gururlu ve çalışkan yapıları ile kimseye zarar vermezler. Finans, yönetim, organizasyon, sanat ve daha birçok işte çalışabilir, her çalıştığı işi başarı ile yapar.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Aslan Burcu Yorumu
Aslan burcu günlük burç yorumu; Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.
Yönetici Gezegeni: Güneş
Element: Ateş
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 5
Gün: Pazar
Uğurlu Taşı: Elmas
Renk: Sarı, turuncu
Tarot kartı: Kader Çarkı
Hayvan: Aslan, kedi
Bitki: Ayçiçeği, gül, krizantem, orkide
Kıymetli Taş: Kedi gözü, pırlanta, sarı safir
Kıymetli Maden: Altın

Başak Burcu Özellikleri (23 Ağustos- 22 Eylül)
Toprak burcu
olan, değişken yapıya sahip Başak burçları mesafeli ve soğuk yapısıyla dikkat çeker. Duruş itibari ile çok fazla kişi ile ilişki kurmayan Başak burcu üyeleri, iç dünyasında bambaşka kişilerdir. Yönetici gezegeni Merkür olup, şanslı sayısı 5, şanslı günü ise Çarşamba olarak bilinir. En sevdiği çiçekler; zambak, sarı menekşe, lavanta ve açelyadır. Yaşamlarının büyük bir bölümünü çalışmakla geçiren Başak burcu mensupları, detaycı ve bilgiye sürekli açtır. Pratik yapılarıyla birçok işi halledebilirler. Ayrıntılar arasında oldukça vakit geçirir ve bir konuda karar verirken yıllarca sabırla bekleyebilir. Bu huyları diğer burçlara mensup kişilerin sabrını zorlayabilir. Mükemmeliyetçi yapılarıyla hayır kelimesini en iyi kullanan burçlar arasındadır. Soğuk ve mesafeli görüntülerinin ardında oldukça sıcak yapıya sahiptirler. Mizahi yönleri gelişmiş Başak burçlarının, kelimelerle arası oldukça iyidir. Zarif bir yapıya sahip olup kadın ve erkek olarak ince, uzun fiziki yapıya sahiptir. Esmer ya da beyaz tenli olan Başak burçlarının saçları ise koyu ve uzundur. Bakışları etkileyici, soğuk görüntüsü karizmatiktir. Klasik ve sade kıyafetlerden hoşlanırlar. Bakımı, güzel olan şeyleri severler. Onlar için kaliteli karakter ve kişilik önceliklidir.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Başak Burcu Yorumu
Başak burcu günlük burç yorumu; Aklınızda iş ve aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.
Yönetici Gezegeni: Merkür
Element: Toprak
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 6
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Meryem Taşı
Renk: Sarı, yeşil
Tarot kartı: Ermiş
Hayvan: Tüm evciller
Bitki: Nergis
Kıymetli Taş: Koyu safir, zebercet
Kıymetli Maden: Cıva

Terazi Burcu Özellikleri (23 Eylül-22 Ekim)
Hava burcu
, pozitif, enerjik, şanslı sayısı 6, şanslı günü Cuma, yönetici gezegeni Venüs’tür. En sevdiği çiçekler; sarıpapatya, krizantem, beyaz gül olup, pastel renklerden hoşlanırlar. Kararsız, çekici, etkili bir havası olan Terazi burçları, negatif enerjinizi anında ortadan kaldırmayı başarır. Mütevazı ve tebessüm eden mizacının altında ego gizlidir. Kolay olmayan bu burçların hayatına girmek için standardınızı yüksekte tutmalısınız. Yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, belirgin ve koyu renk gözlere sahiptirler.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Terazi Burcu Yorumu
Terazi burcu günlük burç yorumu; Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimleriniz iş arkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.
Yönetici Gezegeni: Venüs
Element: Hava
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 6,9
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Opal, Zümrüt
Renk: Mavi, Lila
Tarot kartı: Aşıklar
Hayvan: Yılan, kertenkele
Bitki: Badem, selvi ve dişbudak ,gül
Kıymetli Taş: Koyu zafir, zebercet
Kıymetli Maden: Bakır

Akrep Burcu Özellikleri (23 Ekim- 22 Kasım)
Su grubu
, şanslı rakamı 9, şanslı günü Salı, anlaşamadığı burç ise Boğa’dır. Ateş çiçeği ve kırmızı çiçekleri severler. Bakışları duygularını aktarmakta en belirgin yerdir. Çalışkan, kendi dünyasında yaşayan, düşüncelerini belli etmeyen ve halinde sadelikten yana kişilerdir. Cinsellik onlar için önemli olup aksi halde hemen uzaklaşırlar. Hırslı, kıskanç, duygusal, cinsellik hormonları yüksek bir burçtur. Kurmuş oldukları cinsel yaşam bilinenden oldukça farklıdır. Karşı cinsin buna saygı göstermesini ve uyum sağlamasını beklerler. İş yaşamında başarılı, kendinden emin, tuttuğunu koparan bir yapıya sahiptir.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Akrep Burcu Yorumu
Akrep burcu günlük burç yorumu; Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.
Yönetici Gezegeni: Pluto, Mars
Element: Su
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 2,4
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Topaz
Renk: Koyu kırmızı, şarap, patlıcan moru
Tarot kartı: Ölüm
Hayvan: Akrep ve diğer yeraltı yaratıkları
Bitki: Akasya, krizantem, açelya
Kıymetli Taş: Turkuaz, yılantaşı
Kıymetli Maden: Plütonyum

Yay Burcu Özellikleri (23 Kasım- 22 Aralık)
Ateş grubu
, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün’dür. Şanslı rakamı 3, şanslı günü Perşembe, rengi ise turkuaz ve mordur. Yetenekli, felsefe konularında başarılı, geçmişten ders çıkaran bir yapıya sahiptir. Araştırmayı sever, yeni olan her şeyi keşfetmeye meraklıdır. Çekici, uzun boylu, ince yapılı, beyaz tenlidirler. Güvenli ve iyi bir bakışa sahiptir.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Yay Burcu Yorumu
Yay burcu günlük burç yorumu; Hayatınızda sürekli aklınıza gelen bir kişi var mı? Öyleyse buluşmanın tam zamanı. İlişkinize zarar vermeyi engellemek için bir demet çiçek yeterli olabilir. Başkaları ile görüşmek için vakit ayırın. Hislerinizin sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Bu duygular sizi bu gün çok özel bir yere götürüyor. Hislerinize güvenin! Mali problemler dışında evde her şey huzurlu. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirecek. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor
Yönetici Gezegeni: Jüpiter
Element: Ateş
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 5,7
Gün: Perşembe
Uğurlu Taşı: Turkuaz
Renk: Mor
Tarot kartı: Denge
Hayvan: At
Bitki: Nergis, karahindiba, dut, meşe, huş
Kıymetli Taş: Lal
Kıymetli Maden: Teneke

Oğlak Burcu Özellikleri (23 Aralık- 22 Ocak)
Toprak grubunda, yönetici gezegeni Satürn, şanslı sayısı 8, şanslı günü Cumartesi, anlaşamadığı burçlar yengeçtir. Çalışkan, güçlü yapıya sahip, insan ilişkilerinde mesafelidirler. Güvenilir, dürüst, cömert, geleneklere bağlı özelliklere sahiptirler. Genellikle ince yapıya sahip olup, orta boylu, siyah saçlı, belirgin çene yapısına sahiptirler.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Oğlak Burcu Yorumu
Oğlak burcu günlük burç yorumu; Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Bir iş bağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir
Yönetici Gezegeni: Satürn
Element: Toprak
Nitelik: Öncü
Uğurlu Sayıları: 2,8
Gün: Cumartesi
Uğurlu Taşı: Grena
Renk: Koyu yeşil, kahverengi
Tarot kartı: Koyu yeşil, kahverengi
Hayvan: Keçi ve diğer boynuzlular
Bitki: Karanfil,sarmaşık,çam,kavak,karaağaç
Kıymetli Taş: Karaelmas, kehribar
Kıymetli Maden: Kurşun

Kova Burcu Özellikleri (23 Ocak- 22 Şubat)
Hava grubu
, şanslı sayısı 4, şanslı günü Pazar, yönetici gezegeni Satürn ve Uranüs’tür. Anlaşamadığı burç ise Aslan’dır. Sabit düşünceli, akılcı, sezgi gücü yüksek burçlardır. Bildiğini okuyan, sabit fikirli ve inatçı yapıları ile zor bir burçtur. Mesafeli, yeniliklere açık ve özgürdür. Bu nedenle aile hayatı onlar için zordur. Orta ya da uzun boylu olabilir. Açık ten rengi, açık renk saçlara sahiptir. Yüz hatları güzel olup, ani çıkan ve iyileşen hastalıklara karşı hassastır.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Kova Burcu Yorumu
Kova burcu günlük burç yorumu; İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.
Yönetici Gezegeni: Uranüs
Element: Hava
Nitelik: Sabit
Uğurlu Sayıları: 1,7
Gün: Çarşamba
Uğurlu Taşı: Ametist
Renk: Elektrik mavisi
Tarot kartı: Yıldız
Hayvan: Büyük kuşlar
Bitki: Meyve ağaçları ve orkide
Kıymetli Taş: Cam, kalkedon
Kıymetli Maden: Cam, kalkedon

Balık Burcu Özellikleri (23 Şubat- 22 Mart)
Yönetici gezegeni
Jüpiter ve Neptün olan Balık burçlarının şanslı rakamı 3, şanslı günü, Perşembe, şanslı taşı ise Ay taşıdır. Sabırlı, cömert, duygusal, hassas bir yapıya sahiptir. İç dünyalarında oldukça mutlu hayaller kurar. Kıskanç, sabırlı yapısının altında oldukça agresiftir. Kırılgan ancak oldukça güçlüdürler. Soluk benizli, kahverengi gözleri, koyu renk saçları, uzun ve narin yapısıyla oldukça dikkat çekicidir. Sağlıkla ilgili konularda oldukça hassas ve üşütmeye meyillidirler. Psikoloğa sıklıkla gidebilen, hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptirler.

08 Ocak 2021 Cuma Günlük Balık Burcu Yorumu
Balık burcu günlük burç yorumu; Partnerinizden alacağınız bir haber duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin. İlişkinizi sorgulamaktan vazgeçin. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. İşinizde motivasyon eksikliği duymanız mümkün. Karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Karamsar duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez
Yönetici Gezegeni: Neptün
Element: Su
Nitelik: Değişken
Uğurlu Sayıları: 2,6
Gün: Cuma
Uğurlu Taşı: Akuamarin
Renk: Turkuaz, nil yeşili
Tarot kartı: Ay
Hayvan: Balıklar
Bitki: İncir ve söğüt , nilüfer, fulya
Kıymetli Taş: İnci
Kıymetli Maden: Platin

YÜKSELEN BURÇ TABLOSU NEDİR?

Yükselen burçları hesaplama ile ilgili etkili üç adet parametre bulunmaktadır. Bunlardan ilki doğum tarihidir. Yükselen burç bulmak için işe ilk olarak dış burcun tespiti ile başlanmaktadır. Bilindiği üzere burada esas önemli olan şey, ay ve gündür. Yılların, dış burç hesaplanması konusunda herhangi bir etkisi yoktur. Yükselen burç tayini yapıldığı sırada kullanılmakta olan ikinci parametre ve en önemlisi ise doğum saatidir. Yükselen burcunu bulabilmek için ilk olarak doğum saatinin net bir şekilde bilinmesi gerekmektedir, yükselen burcun öğrenilmesinde bu şart vardır. Ve maalesef bu parametrenin eksikliği sonucunda tespitin mümkün olamaması durumu meydana gelmektedir; çünkü yükselen burçlar, doğum sırasında doğu ufkunda yükselen burçtur. Yükselen burcu bulabilmek için kullanılmakta olan üçüncü parametre de doğum yeridir. Bu, çok da fazla dikkate alınmayan bir konudur fakat aslında gerçek bir yükselen burç tayini yalnızca ve yalnızca doğum yerinin de hesaba katılması ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu yüzden, saydığımız bu üç parametrenin de her biri yükselen burç için çok büyük bir öneme sahiptir. Peki ama yükselen burç tablosu nedir? Ne işe yarar.

Dış burcun tespit edilmesinin ardından, yükselen burç tablosunda görmekte olduğumuz doğum saati ile kesişen sütunda yazılı olan burçlar, yükselen burçlardır. Ancak bunun öncesinde yükselen burç tablosunun ne olduğunu bilmemiz gerekiyor; yükselen burç tablosu belli saat aralıkları ve ona denk gelen doğum tarihinin kesiştiği noktayı; yani doğduğunuz saat aralığı ile doğum tarihinizin kesiştiği noktada yer alan yükselen burcunuzu size gösteren bir tablodur. Tablonun sol tarafında doğduğunuz saat aralığına göre yukarıda yer alan doğum tarihinin kesiştiği noktada yazan burç, yükselen burcunu belirtmektedir. Her bir burcun son ve ilk günlerinde doğan kişilerin öz burcu doğum yılına göre de değişiklik gösterebilmektedir.

YÜKSELEN BURÇ TABLOSU NE İŞE YARAR

Yükselen burç tablosu, size yükselen burcunuzu bulmanız konusunda yardımcı olan bir tablodur. Tabloların genelinde; sol sütunda tarih aralıkları ve üst sütunda da burçlar yerlerini almaktadır. Doğduğunuz tarihi ve saati tablodan bulup kesiştikleri noktanın hangi burca işaret ettiğini rahatlıkla görmenizi sağlar ve bu sayede de yükselen burcunuzu öğrenmiş olursunuz. Ancak belirtmekte fayda var ki, bu tablolar her zaman doğruyu ve net bilgiyi işaret etmemektedirler. Kesin sonuçları yalnızca kişisel haritanızın hesaplanması ile bulabilmeniz mümkün olabilir. Peki ama yükselen burç nedir? Önemi nedir?

Pek çok insan güneş burcunun ne olduğunu bilmektedir. Koç, Terazi, Balık vs. gibi, insanlar hangi burca mensup oldukları hakkında mutlaka fikir sahibidirler. Doğduğumuz esnada güneş hangi takım yıldızı içerisinde ilerliyor ise işte o insanların güneş burcu olarak belirlenmektedir. Fakat sıra yükselen burçlara geldiği zaman durum biraz daha farklı bir duruma dönüşüyor. Kişi doğduğu sırada doğu ufkunda yükselmekte olan burca, bir başka astrolojik terim olan yükselen burç diyoruz. Yükselen burcun hesaplanması için doğum saatini ve doğum yerini biliyor olmak çok büyük bir öneme sahiptir. Zira yükselen burcunuzu ancak bunlar sayesinde hesaplayabilir ve hangi burca mensup olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Peki yükselen burç ne işe yarar? Yükselen burcunuz sizin sosyal maskenizdir aslında. İlk tanışmalarınızda insanlar güneş burcunuzu değil de yükselen burcunuzu algılamaktadırlar. Fakat sizi tanıdıkça, sizin hakkınızda daha fazla şey öğrendikçe güneş burcunuzu da hissetmeye başlamaktadırlar. Kısaca özetlemek gerekirse ilk izlenimi her zaman yükselen burcu vermektedir. Ve tamamen olmasa bile fiziki görünüm üzerinde de ciddi bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle yüz hatları, surat şekilleri üzerinde fazlasıyla etkili olduğunu gözlemleyebiliriz.

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Siz doğduğunuz anda ufuk çizgisinden yükselmekte olan burca teknik olarak yükselen burç ismi verilmektedir. Yükselen burcunuz, kişiliğiniz açısından en az kendi dahil olduğunuz burcunuz kadar büyük bir önem arz etmektedir. Yükselen burç ortalama bir şekilde 2 saatte bir değişim gösterdiğinden dolayı hesaplamada hata olmaması açısından, mutlaka ama mutlaka doğum saatinin doğru bilinmesi gerekmektedir. Peki ama yükselen burç hesaplama işlemi nasıl yapılmaktadır? Yükselen burç neye göre hesaplanmaktadır?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, yükselen burç, kişi doğduğu esnada ufuk çizgisinden yükselmekte olan burçtur ve kişi doğduğu sırada yükselen bu takım yıldıza verilmiş olan astrolojik teknik bir terim olarak bilinmektedir. Yükselen burcunuz, görünüşü ve sizin kendinizi nasıl, ne şekilde gördüğünüzü temsil etmekte olan bir burçtur. Yükselen burcunuzu hesaplamak için ilk bilmeniz gereken şey doğum saatiniz olmalıdır. Dahil olduğunuz burcun aksine yalnızca doğum tarihi yeterli değildir. Ortalama 2 saatte bir değişim göstermekte olduğu için, yükselen burcu hesaplarken doğum saati büyük bir önem taşımaktadır. Yani eğer elinizde net bir doğum saatiniz yoksa, bu bilgiye sahip değilseniz yükselen burcunuzu ne yazık ki hesaplayamazsınız.

12 bölüme ayrılmış olan bir burç haritası üzerinde yükselen burç 1. bölümde yer almaktadır. Gün, saat ve dakika şeklinde doğdunuz an, yükselen burcunuz hakkında bilgiler sunmaktadır. Hatta doğum yeriniz de yükselen burcunuz üzerinde etkili bir rol oynamaktadır. Örneğin İstanbul ve İzmir’de aynı anda doğmuş olan bebeklerin burç dereceleri birbirinden farklı bir şekilde oluşmaktadır. Bunun nedeni de güneş ve dünya arasındaki açıdan kaynaklanmaktadır. İşte bütün bu nedenlerden dolayı doğum anınızı eksiksiz bir şekilde bilmek, yükselen burç hesaplaması sırasında ciddi bir önem taşır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.