1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Acil Veteriner Kliniği Sakarya
Zonguldak Diş Kliniğinin Amacı Nedir?

Zonguldak Diş Kliniğinin Amacı Nedir?

Bu Zonguldak diş kliniği ile ağız ve diş sağlığı açısından insanlara uzman hekimler tarafından hizmetler veriyor.

A+A-

Bu Zonguldak diş kliniği ile ağız ve diş sağlığı açısından insanlara uzman hekimler tarafından hizmetler veriyor. Hastaların ihtiyacı olan hizmetlerin birçoğu Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile sağlanabiliyor. Sindirim açısından ilk önemli nokta ağız ve dişler olduğu için dişlerin bakımına gereken öne göstermek gerekiyor. Çiğneme işlevini doğru bir şekilde yerine getiremeyen dişler sindirim sistemini de olumsuz etkileyebiliyor. Bunun için Kdz. Ereğli diş hekimi klinikte diş ve ağzı bakımı için gerekli olan bütün hizmetler verebiliyor.

Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi, çeşitli sebeplerden dolayı iltihaplanma ve enfekte olan pulpa dokusunun çıkarılıp kanalın temizlenmesi, şekillendirilmesi ve doldurulması işlemine deniyor. Kanal tedavileri genelde diş kökünün etkilendiği problemlerde uygulanan bir yöntem oluyor. Kanal tedavilerinin en büyük amacı diş kaybının önüne geçmek oluyor.

Kanal Tedavisi İşlemi Ne Kadar Sürer?

Kanal tedavilerinin uygulama süresi hastadan hastaya farklılık gösteriyor. Hastanın diş kök sayısına, köklerdeki enfeksiyona ve sinirlerin temizlenmesine göre tedavi süresi değişiyor. Bazı hastalar için ek işlemler bile gerekebiliyor. Konu ile ilgili bilgilendirmeyi uzman hekimler veriyor. Dişteki enfeksiyon durumuna göre kanal tedavisi 1 hafta kadar süre biliyor. Ortalama olarak bir kanal tedavisi 30 ile 90 dakika arasında sürebiliyor.

Kanal Tedavisi Ağrılı Bir Uygulama Mıdır?

Kanal tedavileri genelde ağrılı bir uygulama olduğu söyleniyor. Fakat normal bir diş dolgusu ile aynı ölçüde olabiliyor. Hissedilen acı ise genelde enfeksiyon ve iltihap durumunda kaynaklanabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.