1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Toroslar’da Yollar Yenileniyor
Yeraltı Boruları Ne İşe Yarar?

Yeraltı Boruları Ne İşe Yarar?

Yeraltı boruları genel olarak çok farklı alanlarda kullanılan borular çeşidindendir.

A+A-

Yeraltı boruları genel olarak çok farklı alanlarda kullanılan borular çeşidindendir. Noktadan özellik ve kanalizasyon tesisatlarında kullanılmakta olan borular içme ve kullanma suyu boruları olarak da kullanılma ile beraber havagazı ya da doğal gaz boruları olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Merkezi ısıtma sistemlerine ait kanal ya da borularda bu kapsamda ele alınan borulardan iyidir.

 Özellikle son dönemlerde elektrik ve telefon kabloları yer üstünden yer altına taşınması ile beraber hem yeraltı borularının kullanım alanı artmış hem de çevre düzen ve temizliğine gösterilen özen de bu yer altı boruları yerini almıştır. Eskişehir Yıldırım Yapı olarak kurumumuzda her kullanma alanına gören yeraltı boruları mevcut olmakla beraber her birinin farklı boy ve ebatları da mevcuttur. İstenilen boy ve ölçülerde yer aldığı boruları temin etmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Dalgıç Pompa

Dalgıç pompa genellikle su temini elde etmek için kullanılmaktadır. Sulama sistemlerinin kullanımı için yeraltı suyu seviye kontrolü için ısı pompası uygulamalarındaki temiz veya kirli suların basınçlandırılması unda da dalgıç pompalar sıklıkla tercih edilen ürünler olmaktadır. Süs havuzları ve fıskiyeler bu tür kullanım alanlarının başında gelmektedir. Dalgıç pompalar kullanımına dikkat edilmesi gereken ürünlerdir. Susuz kalmamalıdır.

Bu şekilde gerekli kontrollerin yapılması gerekmektedir. Eskişehir Yıldırım Yapı olarak kurumumuzda dalgıç pompa yeraltı boruları ve su depoları temin ettiğimiz takdirde tüm bu ürünler sizlere garanti kapsamında sunulmakta olup garanti dışında yaşanacak aksiliklere karşı da gerekli servisimiz mevcut olmaktadır. Bununla beraber müşteri memnuniyetimiz en üst seviyeye çıkarılmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.