1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mezarın Demir Korkuluğunu Çaldılar
Yangın Merdiveni Zorunlu Mudur?

Yangın Merdiveni Zorunlu Mudur?

Son yıllar da hemen hemen tüm ev ve iş yeri binalarında bulunan yangın merdiveni, acil durumlarda can kaybının en aza indirilmesi için en doğru seçimlerin başında gelir.

A+A-

Son yıllar da hemen hemen tüm ev ve iş yeri binalarında bulunan yangın merdiveni, acil durumlarda can kaybının en aza indirilmesi için en doğru seçimlerin başında gelir. Yangın merdivenlerinin kullanımı bazı yapılar da zorunlu hale getirilirken, bazı yapılarda da kişinin seçimine bırakılmıştır. Bu anlamda yangın merdivenin zorunlu olduğu alanların başında fabrikalar, imalathane, mağazalar, dükkan, depo, büro binaları ve ayakta tedavi merkezleri gelir. Yangın riskinin oldukça yüksek olduğu bu alanlarda, en az 2 adet yangın merdiveni ve diğer kaçış donanımlarının bulundurulması zorunludur. Yangın merdiveni çeşit ve modellerinde yapılarınıza uygun en iyi seçimler için Öz Güven Yangın firmasından detaylı bilgi alabilirsiniz.
Yangın Merdiveni Fiyatları
Yangın merdiveni model ve tasarımlarının yanı sıra firma çeşitliliğinin oldukça fazla olması fiyat bakımından da farklılıkların yaşanmasına neden olmuştur. Ayrıca yangın merdivenin konumu, yapılma yöntemi ve yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi de fiyat değişikliklerinin yaşanmasında etkisini gösterir. Yangın merdiveni yapımlarında firmalar, kişinin talep ve isteklerine uygun ürünlerin üretimini yaparlar. Yangın merdiveni için çizilen şema ve proje, firma tarafından inceleme altına alınarak fiyat belirlenir. Yangın merdiveni ödeme şekli, firmanın müşterilerine sağlamış olduğu avantajlara göre farklılık gösterir. Sizler de iş yerlerinize  birinci kalitede ürünleri ve uygun fiyatları ile hizmet veren, oldukça fazla ödeme kanalına sahip olan Öz Güven Yangın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ozguvenyangin.com/urun-kategori/31/yangin-merdiveni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.