1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tarlalardan Sulama Fıskiyelerini Çalan 2 Kişi Yakalandı
Yağ Tutucu Bakterisi

Yağ Tutucu Bakterisi

Yağ tutucu bakterisi kanalizasyon sistemlerinde oluşabilecek tahribatlarla mücadele etmeye yardımcı olur.

A+A-

Yağ tutucu bakterisi kanalizasyon sistemlerinde oluşabilecek tahribatlarla mücadele etmeye yardımcı olur. Bakteriler, yağlar ve diğer organik maddeleri parçalayarak kanalizasyon sistemlerindeki tahribatlarla başa çıkan bir yöntemdir. Bakteriler, aynı zamanda kanalizasyon sistemlerindeki yağlar ve diğer organik maddeleri parçalayarak sistemin temizliğini sağlamayı hedeflemektedir.

Otel ve restoran gibi büyük işletmelerde özellikle mutfak bölümlerinde giderler sıklıkla tıkanabilmekte ve kötü koku yayabilmektedir. Aynı zamanda bu tür kapsamlı işletmelerin uyması gereken belirli bir atık yağ prosedürü bulunmaktadır. Dolayısıyla atık yağ prosedürlerine uygun şekilde davranabilmek ve gider ve kanalizasyon sistemlerinde olumsuz bir durum oluşturmamak adına yağ tutucu bakteri ve enzimlerin düzenli şekilde kullanılması tavsiye edilmektedir.

Mikrotalia Biyoteknoloji tarafında üretilen bu bakteri ve enzimler yağ tutucu olarak adlandırılan bir enzim içerir ve tıkanıklık kanalların açılmasına yardımcı olur. Bakteri yağ tutucu, kanallar arasındaki yağ tabakasını parçalayarak tahliye eder. Bu sayede kanal sistemi temizlenir ve tahliye edilen yağlar daha sonra atmosfere salgılanmaz.

Bakteri Yağ Tutucu Nedir?

Mikrotalia bakteri yağ tutucu, evsel ve endüstriyel kanallardaki tahribatlarla başa çıkmada oldukça etkilidir. Bu ürün, herhangi bir zarara neden olmadan güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Mikrotalia Biyoteknoloji tarafından üretilen her bir ürün öncelikli olarak doğa dostu bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda İski, Aski ve Asat gibi kurumların atık su kriterlerine ulaşabilmek ve işletmelerin herhangi bir ceza ile karşı karşıya kalmaması için önerilen yöntemlerden birisidir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.