1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Uyap Server Yazılım Çözümleri
Uyap Server Yazılım Çözümleri

Uyap Server Yazılım Çözümleri

Uyap server yazılımları ile tüm hukuksal işlemler tek bir imza ile kolaylıkla yapılabilir.

A+A-

Uyap server yazılımları ile tüm hukuksal işlemler tek bir imza ile kolaylıkla yapılabilir. Avukat portalına tek bir e-imza kullanılarak oturum açıldığında bu yazılım sayesinde uyap aktif 5 oturum hatası ile karşılaşmamış olursunuz.

Bu bir hukuk işlemlerinin seri yapılabilmesi için oldukça faydalı ve sağlıklı bir çözüm olmuştur. Böylelikle sınırsız oturum açma yapılabilir ve işlemlere her bilgisayardan erişim sağlanabilir. Günümüzde artık hukuk alanında tüm işlemler tek bir tuşla kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Elbette bu güzel bir gelişmedir. Lakin çalışma arkadaşlarının da sağlam kişilerden oluşması gerekir. Shayazılım Uyap sistemlerini tanımak ve ücretsiz test etmek isterseniz siteye giriş sağlayabilirsiniz.

Uyap Çoklu Giriş

Uyap çoklu kullanım sağlayan yazılım programı tam bir yapay zekâ ürünü olma özelliğini taşır. Zira bu program dahilinde her açılan oturum sonrasında çoklu giriş yapıldığına dair:

  • Başka bilgisayarda oturum açıldı
  • Aktif 5 oturum hatası
  • Uyap banlanma

Çoklu kullanım yazılımı kullanarak bu gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalmamış olursunuz. Böylelikle diğer kişilerin bilgisayarlarında yer alan işlemlere ve bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Uyap tüm hukuki işlemleri kolaylaştıran yazılım paketlerini devreye sokarak bu işlemlerle zaman kaybedilmesini sağlıyor. Tüm hukuki işlemleri kısa zamanda yapmak ve zorlanmamak için Shayazılım sitesine giriş yaparak yazılım satın alabilir veya kullanıcılara sunulan üç günlük deneme süresini değerlendirebilir, programları yakından inceleyebilirsiniz.

Kaynak: https://shayazilim.com/UyapServer

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.