1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3 Gündür Hareket Edemeyen İnek Kepçe Tarafından Kurtarıldı
Ücretsiz Seri İlan Ver

Ücretsiz Seri İlan Ver

Seri Pano sitesi içerisinde anında ücretsiz seri ilan oluşturma imkanı bulunmaktadır.

A+A-

Seri Pano sitesi içerisinde anında ücretsiz seri ilan oluşturma imkanı bulunmaktadır. Üstelik ilan yayınlamak için ekstra uzun vakitler sitede geçirmeye gerek kalmamaktadır. İlan vermek isteyen kişiler oldukça hızlı ve pratik bir şekilde ilanlarını yayınlayabilmektedir. Pek çok farklı site ilan yayınlamak için kişilerden belirli ücret talep etmektedir. Ancak web sitesi içerisinde sizlerden ek bir ücret talep edilmemektedir. Bu sebeple istenilen şekillerde anında ilan yayınlamak mümkündür.

Site içerisinde çeşitli konularda ilan yayınlamak mümkün hale gelmiştir. Bu kategoriler arkadaşlık ilanları, otomobil, vasıta, ikinci el ilanları, iş ilanları, firma ilanları, duyurular, hizmet verenler ilanları gibi pek çok konu üzerinde olmaktadır. İstenilen şekilde anında ilan oluşturmak mümkün hale gelmiştir. Web sitesi amaç itibariyle sizlere çeşitli olanakları sağlamaktadır. Üstelik bunun için başka sitelerde olduğu gibi para bayılmanıza gerek yoktur. Müşteri hizmetleri seçeneği ile birlikte size yardımcı olunacaktır.

Ücretsiz anında ilan yayınlama nedir?

Sizler için hizmet alıp faydalanabilmeniz adına ilan verme sitesi Seri Pano açılmıştır. Burada istediğiniz şekilde ilan yayınlama şansınız vardır. Bunun için gerekli şekillerde bilgilendirmeler site içerisinde sizlere yapılmıştır. İlan yayınlama konusunda herhangi bir sorun yaşamınız durumunda yapmanız gereken şey basittir. Bu anlamda site içerisinde ayrıca oluşturulmuş iletişim bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. İletişim bölümüne tıkladığınızda sizlerden isim, soy isim, e-posta adresi, telefon numarası ve mesaj yazacağınız bölümü içeren bir form açılacaktır. Bu formu doldurduktan sonra müşteri ekiplerine yönlendirilerek sorunuz iletecektir.

Sorunuzun çözülme ve tarafımıza ulaşılma süresi gün içindeki yoğunluğa bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ancak en kısa sürede bizlere ulaşmış olduğunuz konu ile alakalı gerekli aksiyonlar alınacaktır. Dolayısıyla herhangi bir sorun yaşanmaksızın anında hizmet alma imkanınız bulunmaktadır.

Seri ilan nasıl oluşturulur?

 İnsanlar çeşitli araştırma yaparak ilanlarını yayınlayacak bir ilan sitesi Seri Pano konusunda ihtiyaç duymaktadır. İlan sitelerinin çoğu belirli ücret karşılığında ilanları yayınlama imkanı tanımaktadır. Ancak bizim sunmuş olduğumuz web sitesi içerisinde herhangi bir ücret talep etmeksizin anında yayınlanma imkanı sağlanmaktadır. Dolayısıyla siteye herhangi bir ücret ödemeden ilan yayınlama şansınız bulunmaktadır.

Üstelik ilanlar ücretsiz olarak yayınlanacağı için site içerisinde pek çok çeşitli konu ve kategori oluşturulmuştur. Bu kategorilerde bir ilan yayınlamak son derece mümkündür. Bu anlamda ilan yayınlamak için gerekli olan tek şart siteye kayıtlı bir hesabın bulunuyor olması gerektiğidir. Henüz siteye kayıt işlemleri gerçekleşmediyse ana sayfanın sağ üst köşesinde bulunan kayıt ol butonuna tıklayarak gerçekleştirilebilir. Bu alanda sizlerin hızlı şekilde yararlanmasına imkan verecek türden kayıt olma olanağı bulunmaktadır. Kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra hızlı bir biçimde giriş yapmak gerekmektedir. Girişleri de tamamladıktan sonra yine ana sayfanızda karşınıza çıkacak olan ücretsiz ilan ver yazısına tıklamanız gerekir. İlan metninde girdikten sonra ilanınız yayınlanmış olur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.