1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaza Yapan Araçtan Yola Dökülen Yağı Trafik Polisi Toz Dökerek Kapatmaya Çalıştı
Troxy Kimdir ?

Troxy Kimdir ?

Uzun yıllardır sosyal medyadaki başarılarıyla isminden söz ettiren sosyal medya uzmanı troxy son zamanlarda instagram üzerinden insanların hesaplarının çalınması konusunda birçok türk vatandaşa yardım etmişti.

A+A-

 

Troxy Geniş Yankı Uyandırdı

Uzun yıllardır sosyal medyadaki başarılarıyla isminden söz ettiren sosyal medya uzmanı troxy son zamanlarda instagram üzerinden insanların hesaplarının çalınması konusunda birçok türk vatandaşa yardım etmişti. Dünyaca ünlü kişilerin sosyal medya hesaplarını koruyan troxy aynı zamanda siber suçlara uzaktan yardım etmektedir. Türkçü tavırlarıyla insanların dikkatini çeken troxy türkiye adına birçok iş yapmıştır. Sosyal medya uzmanlığı konusunda türkiyede sayılı kişilerden olan troxy siber güvenlik alanında ülkemize bir çok fayda sağlamıştır.
Yazılım dünyasındaki en son gelişmeleri ve teknoloji trendlerini yakından takip eden Troxy, 2020 tarihinden itibaren yazılım geliştirme konusundaki bilgi ve yeteneklerini paylaşmaya ve yeni projelerde öncü rol üstlenmeye devam etmektedir. O, yazılım dünyasını daha yenilikçi ve etkili bir yer haline getirmek için tutkuyla çalışmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.