1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Temassız Menü
Temassız Menü

Temassız Menü

Temassız menü günümüzde birçok firmada kullanılan bir hizmettir. Temassız menü ile menülerinizi daha hijyenik ve daha profesyonel bir hale getirebiliyorsunuz.

A+A-

Temassız menü günümüzde birçok firmada kullanılan bir hizmettir. Temassız menü ile menülerinizi daha hijyenik ve daha profesyonel bir hale getirebiliyorsunuz. Temassız menü hizmetini firmamızdan alarak avantajlı bir şekilde menü hazırlatabilirsiniz. Temassız menünün firmanıza birçok avantajı vardır. Bu avantajların en başında sürekli olarak menü yenileme sorununun ortadan kalkması geliyor.

Restoran qr menü hizmetimiz sayesinde restoranlarınızın menüsünü dijitalleştirebiliyorsunuz. Bu hizmetten faydalanmak için internet sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. İnternet sitemizi ziyaret ettikten sonra ana sayfamızda bulunan formu eksiksiz bir şekilde doldurarak bize gönderebilirsiniz. Bu forumda ad, soyadı, telefon, e-posta adresi işletmenizin türü gibi bilgiler istenir.

Paket Servis Sistemi

Paket servis sistemi sayesinde birçok avantajı da elde ediyorsunuz. Bu sistem hem sizin hem de müşterilerinizin daha sağlıklı bir şekilde sipariş oluşturmasını sağlıyor. Paket servis sistemi ile birlikte müşterileriniz istediği an hızlı bir şekilde siparişini oluşturabiliyor. Bu siparişleri dijital menü sayesinde detaylı bir şekilde inceleyebiliyor.

Siz de müşterilerinizin vermiş olduğu siparişi anında görüntüleyerek hızlı bir şekilde oluşturma fırsatına sahip oluyorsunuz. Ayrıca paket servis sistemi sayesinde maksimum derecede sipariş alabiliyorsunuz. Çalışanlarınız daha hızlı bir şekilde sipariş alabileceği için daha çok siparişi alma fırsatına sahip oluyorsunuz. Bu da hem sizin hem de işletmenizin daha yüksek paralar kazanmasını sağlıyor. Dijital menü ile sürekli olarak fiyat güncelleme sorunundan kurtulabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.