1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sanal Ofis Nedir ve Çözüm Olanakları Nelerdir
Sanal Ofis Nedir ve Çözüm Olanakları Nelerdir

Sanal Ofis Nedir ve Çözüm Olanakları Nelerdir

Son zamanlarda sanal ofis Türkiye'de yeni bir konu olmasına rağmen uzun zamandır merak edilen bir konudur.

A+A-

 

 

Son zamanlarda sanal ofis Türkiye'de yeni bir konu olmasına rağmen uzun zamandır merak edilen bir konudur. Sanal ofis, genel olarak yeni işler kurmak isteyen ancak kalıcı mekanlara pek de ihtiyaç duymayan ya da mevcut işlerini başka şehirlerde yapmak isteyen, taşımak isteyen, aktivite etmek isteyen kişiler için kullanabilecekleri bir metot olarak söylenebilir.

 

 Sanal Ofis Nedir?

 

 Sanal ofis kavramında bir oda kavramı yoktur. Yani sürekli olarak ofise gitme zorunluluğunun olmadığı işlere sahip olunduğunda kullanılan iş yerleridir. Girişimciler daha çok meslekleri gereği sık sık seyahat edenler, proje bazlı çalışanlar ya da home office çalışmayı tercih edenlere bir çözüm olanağı olan sanal ofis kullanıcılara pek çok olanaklar sunmaktadır.

 

 Sanal ofisler girişimci kişilerin ve pek çok işletmenin ihtiyaç duyabileceği; kurumsal e-posta hizmeti, toplantı odaları, belge yönetimleri ve ofis için çok gerekli olan pek çok hizmeti içerisinde bulunduran kaliteli ofis çözümleri sunmaktadır. Office İstanbul içerisinde barındırdığı sanal ofis konsepti ile ofis olmadan, mevcut sabit bir ofisin bütün imkanlarını ve avantajları uygun fiyatlarla müşterilere sunmaktadır.

 

 Bu bağlamda sanal ofis çözümleri sayesinde kaliteli bir lokasyonda düşük maliyetlerle kurmanın ayrıcalıklarını yaşatmaktadır. Office İstanbul bir çözüm ortağı olarak faks, tebligat, telefon, postalar ile ilgilenmekte bu durumda müşteriler ise sadece kendi işlerine yoğunlaşmaktadır. Donanımlı toplantı salonları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

 

 Sanal Ofisin Sağladığı Olanaklar Nelerdir?

 

 Sanal ofislerde fiziksel bir ortam olmamasına rağmen pek çok faydayı içerisinde barındırmaktadır. Örnek olarak gelen çağrıların cevaplanması, sekreterlik ya da kargo işlemleri gibi hizmetleri kapsamaktadır. Müşteriler ağırlanmak isteniyorsa toplantı odaları temin edilmektedir.

 

 İhtiyaç duyulduğu vakit bazı zamanlar ofis kullanımına, ortak mekanlarda vakit geçirmeye imkan sağlamaktadır. Genel olarak prestij sahibi semtlerde yer aldığı için kargo ya da postaları ev adresleri yerine imaj sahibi adreslere iletilmesini sağlamaktadır.

 

 Sanal ofislerin bazılarında kuruluş bünyelerinde yer alan etkinliklere katılım imkanı sağlanır ve de bazı ikram ve içecek servislerinden yararlanılmaktadır. Ayrıca sanal ofis kullanımlarında stopaj vergileri bulunmamaktadır. Bu bağlamda Office İstanbul kişilerin bütçelerin uygun olacak bütçe çözümleri maliyet avantajı sağlamaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.