1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Güngör: “ali Kayası Turizmde Marka Olacak”
Sağlıkçıların gülen yüzü Uzm. Dr. Uçar’dan MEİGDER’e ziyaret

Sağlıkçıların gülen yüzü Uzm. Dr. Uçar’dan MEİGDER’e ziyaret

Pandemi yorgunu sağlık çalışanlarının moralini yükseltmek ve motivasyonlarını arttırmak için hastane bünyesinde sosyal, kültürel ve sportif birçok etkinlik düzenlecek.

A+A-

Pandemi yorgunu sağlık çalışanlarının moralini yükseltmek ve motivasyonlarını arttırmak için hastane bünyesinde sosyal, kültürel ve sportif birçok etkinlik düzenleyerek Türkiye’de bir ilki başaran Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ruhsar Uçar, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni  (MEİGDER) ziyaret etti. 

MEİGDER yeni dernek binasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin ardından son olarak Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ruhsar Uçar, MEİGDER’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Hastanede gerçekleştirdiği faaliyetlerin yanı sıra kitap yazan, televizyonda ve yotube kanalında programlar yapan Dr. Uçar, çalışmalarında her zaman kendisine destek veren Mersin basınına teşekkür etti.
SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERLE FARKINDALIK YARATTILAR
Toros Devlet Hastanesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini anlatan Dr. Uçar, “Hastane bünyemizde Kültür, Sanat ve Spor Komitesi oluşturduk. Tiyatro kulübümüz, Türk halk müziği koromuz, şiir kulübümüz ve futbol takımımız var. İlerleyen günlerde halk oyunları ekibi de kuracağız. Etkinlik ve faaliyetlerimizde yer olan tüm personelimiz kültüre, sanata ve spora ilgili kişiler. Çok güzel gösterilerimiz oldu. Etkinliklerimiz farkındalık yaratıyor. Türkiye’de örneği yok bunların. Bunlarla 2 yıldır pandemi sürecinde çok yorulan personelimizin biraz moral ve motivasyonunu arttırmasına vesile oluyoruz” diye konuştu.

MEİGDER HIZLA BÜYÜYOR 
MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu da, ziyaretinden dolayı Dr. Uçar’a teşekkür ederek, “Gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerinizden dolayı sizi yakından tanıyor ve tebrik ediyoruz” dedi. Dernek hakkında da bilgiler veren Başkan Şehitoğlu, şöyle devam etti: “Kurulumumuzu kısa sürede tamamladık. Şuan 38 üyemiz var. Gazetecilik yapan bu arkadaşlarla yola çıktık. Bir yıl içinde çok mesafe kat ettik. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altına girdik. Daha da büyümeye devam edeceğiz. İnternet gazetecileri, bazı sosyal haklarını alabilmeleri için Türkiye çapında büyük bir örgütlenmeye gidiyor. Bizler de bu örgütlenmeye katılanlardanız.”
Konuşmaların ardından Dr. Ruhsar Uçar, hastane bünyesinde yeni kurdukları basın biriminin sorumlusu Nevzat Şahin’i MEİGDER Yönetimi ile tanıştırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.