1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eyüp Sabri Göncü ile Dollvet Üretim Kampüsü Birlikte Büyüyor
Reklam Filmi Seslendirme Ajansları

Reklam Filmi Seslendirme Ajansları

Reklam filmi seslendirme hizmetleri bu alanlarda faaliyet gösteren ajanslar tarafından sağlanmaktadır.

A+A-

Reklam filmi seslendirme hizmetleri bu alanlarda faaliyet gösteren ajanslar tarafından sağlanmaktadır. Seslendirme ajanslarında seslendirme sanatçıları görev almakta ve her bir reklam filmi için profesyonel çalışmalar yapılmaktadır. Reklam filmlerinde hazırlanmış olan metinler stüdyo ortamında seslendirme sanatçıları tarafından okunarak süreç tamamlanmaktadır. Bu süreçte her bir metin reklam filmine uygun olarak gerekli vurgulama ve tamlamalar ile profesyonel bir şekilde okunmaktadır. Seslendirme hizmetleri içerisinde önemli teknik detayların bulunduğu profesyonel bir hizmettir. Bu nedenle reklam filmi seslendirme hizmetleri için seslendirme konusunda bir eğitim süreci gereklidir.

Ülkemizin en önemli seslendirme sanatçılarından birisi olan Mehmet Şelli tarafında kurulan Biakademi ajansı yerli ve yabancı seslendirme hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda Ajans bünyesinde verilen kapsamlı eğitimler ile seslendirme sanatçıları yetiştirilmektedir.

Mehmet Şelli seslendirme eğitimi

Mehmet Şelli bir seslendirme sanatçısıdır. Bugüne kadar birçok önemli markanın reklam çalışmalarında seslendirme hizmeti sağlamıştır. Sektörde sahip olduğu bu derin birikim ve tecrübeyi tüm seslendirme sanatçı adayları ile paylaşmaktadır. Kendi kurmuş olduğu seslendirme ajansında teknik ekipmanlarla birlikte profesyonel olarak seslendirme eğitimi vermektedir.

Mehmet Şelli tarafından verilen seslendirme eğitimleri yüz yüze ve online olmak üzere iki farklı teknikte yapılmaktadır. Profesyonel bir seslendirme sanatçısı olabilmeniz için A'dan Z'ye gerekli tüm süreçler profesyonel kişiler tarafından sizlere öğretilmektedir. Resmi web sayfasına giriş yaparak seslendirme eğitimi hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.