1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kadınların Kışlık Ekmek Telaşı
Psikoteknik Belgesi Neden Gereklidir?

Psikoteknik Belgesi Neden Gereklidir?

Psikoteknik belgesi 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren zorunlu hale getirildi. Ticari araçlar, yolcu ve yük taşımacılığı yapan sürücüler için bu belgeyi almak zorunludur.

A+A-

Psikoteknik belgesi 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren zorunlu hale getirildi. Ticari araçlar, yolcu ve yük taşımacılığı yapan sürücüler için bu belgeyi almak zorunludur. Önceden zorunlu olmasa da yine de alınması gereken bir belge olarak görülüyordu. Bu belge ile beraber, kişilerin araç kullanmak için fiziksel ve psikolojik olarak uygun olup olmadığı belirleniyor. Bu belgeye sahip olmayan ticari araç sürücüleri için idari para cezası bulunuyor.

Psikoteknik simülatör ve psikolog eşliğinde yapılan bir test sistemidir. Bu sistemle beraber kişilerdeki psikoloji saldırganlık durumunun olup olmadığı, algı ve araç kullanma müsait olup olmadığı belirlenir. Tüm bu konular, günümüzde oldukça önemli bir hale geldi. Psikoteknik alanında doğru ve kaliteli belgeye sahip olmak için Aktürk Psikoteknik sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Aksaray Psikoteknik Merkezinin Güvenirliği

Psikoteknik Aksaray merkeze bu anlamda güvenilir bir hizmet sunuyor. Psikoteknik belgesini alarak ticari araçlarda güvenli bir sürüş sağlanır. Dışında Psikoteknik belgesi, yolcular içinde ciddi bir öneme sahiptir. Toplumsal olaylar yolcuları sürücüler konusunda daha güvensiz bir hale getirdi. Bu yüzden de bu belgelerin alınması Oldukça önemli bir hale geldi. Böylece yolcular için çok daha güvenli sevenler sunuldu.

Psikoteknik testi yaklaşık bir saat sürüyor. Bu testin sonucunda duruma göre belge veriliyor. Psikoteknik belgesine en güvenli ve kaliteli şekilde sahip olmak için Aktürk Psikoteknik sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.