1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karalar: “eli Öpülesi Gazimize Saldırı Kabul Edilemez”
Prefabrikasyon Hizmeti

Prefabrikasyon Hizmeti

Bir bina inşa edilirken bu binanın bileşenlerinin saha dışında bir fabrikada üretilmesi ve ardından binanın bulunduğu adrese getirilerek burada monte edilmesi işlemine prefabrikasyon denilmektedir.

A+A-

Bir bina inşa edilirken bu binanın bileşenlerinin saha dışında bir fabrikada üretilmesi ve ardından binanın bulunduğu adrese getirilerek burada monte edilmesi işlemine prefabrikasyon denilmektedir. Yenilikçi bir inşaat yöntemi olan prefabrikasyon hizmetinde geleneksel yöntemlere nazaran çok daha hızlı ve daha düşük maliyetli bir süreç söz konusu olmaktadır. Bu yöntem sayesinde çok katlı binaların inşa edilmesi bile çok daha hızlı ve daha düşük maliyetlerde tamamlanmaktadır.

Prefabrikasyon hizmeti için İlsa Beton firması ile iletişim kurabilirsiniz. Prefabrik yapı elemanları üretimiyle uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren İlsa Beton tarafından sunulan kaliteli ve güvenilir hizmeti en uygun koşullarda satın alabilirsiniz.

Menfez üretimi

İnşaat sektöründe yol çalışmaları ve altyapı çalışmaları alanında birbirinden farklı araç ve gereçler kullanılmaktadır. Menfezler bu sektörde en yaygın kullanılan malzemelerden birisi olarak Ön planda yer almaktadır. Özellikle karayollarında iklimlendirme amacıyla kurulan portatif kanalcıklar olan menfezler aynı zamanda yağmur sularının geçişini sağlayan yapılar oluşturmaktadır.

Menfezler beton üretimi yapan firmalar tarafından üretilmekte ve karayolu inşaatlarında her bir proje için özel olarak hazırlanmaktadır. İlsa Beton firması kara menfez üretimiyle Türkiye’nin her yerinde yapımı devam eden karayolu projeleri için hizmet sunmaktadır.

İlsa Beton markasına ait olan resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Ve burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden görüşme sağlayarak en uygun fiyat teklifleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.