1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PERKOTEK ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ
PERKOTEK ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ

PERKOTEK ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ

Günümüzde biyometrik adı altında satışa sunulan pek çok sistem, sizlere personel takibini güvenle yapabilme konusunda muhteşem çalışma olanakları sağlamaktadır.

A+A-

Günümüzde biyometrik adı altında satışa sunulan pek çok sistem, sizlere personel takibini güvenle yapabilme konusunda muhteşem çalışma olanakları sağlamaktadır. Bu noktada ise isim yapmış ve pek çok kitle tarafından ön planda yer almış olan bu cihazlara ulaşmak ister misiniz? %100’e kadar güvenli bir takip ortamı sağlama konusunda çözümler sıralayan bu ürünler, tarafımızca Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz markaların yanı sıra, sizlere %100 yerli sermaye olarak da sunulabilmektedir. Bu noktada ise en çok satılan biyometrik sistemler şu şekilde sınıflanmaktadır;

 

  1. Kart okuyuculu sistemler
  2. Yüz tanıma sistemleri
  3. Parmak izi okuma sistemleri
  4. İris tanıma sistemleri

PDKS cihazları her bütçeye uygun fiyatlar ile Perkotek’te!

 

Perkotek, personel takibinin devamlılığını sağlamanız konusunda her daim destekçiniz oluyor, tüm bütçelere hitap eden ürünler satın alma konusunda da avantajlarını sıralıyor. Bu noktada ise hit kazanan ürünlerin tamamını www.perkotek.com altyapısı üzerinden görmek mümkündür. Kalite standartlarıyla ön plana çıkan ve her anlamda kullanıcıların başlıca tercihi olarak görülen bu ürünler, sorunsuz bir kullanım aşamasını sağlama konusunda sizlere yardımlar sağlamaktadır. Alanının lideri konumunda yer alan bu ürün türlerini doğrudan ele almak ister misiniz? PDKS adı altında tasarlanan ve satışa sunulan bu ürün çeşitleri, %100’e kadar güvenli bir personel takibini yapmanıza olanaklar vermektedir. Birbirinden kaliteli ortamları yaratan ve her anlamda da kullanıcıların destekçisi olan Perkotek, tüm bütçelere hitap eden ürün türlerini sizler için sunuyor. 5,000’den, 50,000’e kadar artık tüm personelleri tek bir sistem ile yönetebilmek ve konulara dair çalışma olanaklarını ele almak söz konusudur. Bu noktada ise bir personel takip sistemiyle hayatımıza dahil olacak yenilikler;

 

  1. Artık maaş hesaplama derdine son! Personel takip cihazları sizler için maaş hesaplama, ek avans hesaplama, mesai ücreti hesaplama gibi tüm konuları ele almaktadır.
  2. Kişinin işe giriş ve çıkış saatlerine göre bir takip ortamı yaratmasına yardımcı olmaktadır.
  3. 50,000’e kadar personeli, herhangi bir veri kaybı yaşamadan takip edebilirsiniz.
  4. Tamamen güvenli bir sistem türü olarak belirlediğiniz periyotlar aralığında otomatik bir şekilde tarafınıza mailler iletilmektedir.

 

Bu cihazların yanı sıra güvenliğinizi de arttırabilme konusunda sunumlar yapan Perkotek ailesi, %100’e kadar öncü yapısını da elden bırakmamaktadır. Siz de tüm bu cihazları değerlendirmek ve 750 kilograma kadar taşıma kapasitesi olan ve elektrik bağlantısıyla yönetilebilen bir güvenlik cihazını ele almak ister misiniz? Hemen tercihinizi şifreli kapı kilidi ürünlerine yöneltebilir, bu alanda ise hit kazanan ürün çeşitlerini seçebilirsiniz. Her kapıya uyum sağlayabilen bu ürünler, alternatif renk grupları ve aynı zamanda tasarımlarıyla beraber siz değerli kullanıcılara güvenli bir sunum ortamı hazırlamaktan da geri kalmıyor.

Güvenlik önlemleri artık hayatımızın olmazsa olmazı haline geldi. Kişisel güvenlik, şirket güvenliği ve iş güvenliği artık her insanın alması gereken güvenlik önlemlerinin başında gelmektedir. Gelişen son teknoloji ile artık bu güvenlik önlemleri son derece gelişmiştir. En son ortaya çıkan parmak izi okuma sistemi bu güvenlik sistemleri arasındaki en güvenilir ve ucuz olanıdır. İnsan doğasının mükemmel yapısı olan parmak ucumuz prensip alınarak geliştirilmiştir. Bilindiği üzere her insanın parmak ucunun özellikleri, kıvrımları ve yapıları farklıdır. Bir insanın parmak ucunun kopyalanması imkansızdır. Bu yüzden en çok tercih edilen güvenlik sistemi parmak izi okuma sistemidir. Üstelik gelişmiş şartlarına ve güvenirliliğine göre diğer sistemlerden oldukça ucuzdur. Şifreli kilit sistemleri kurulumu oldukça kolaydır. Öncelikle cihaz üzerinde bulunan prizmaya parmaklarımız tek tek tanıtılır. Daha sonra cihaz bu tanıtılan parmakları hafızasına kaydeder. Bundan sonra tek bir şey kalıyor oda sisteme giriş yapmak için cihaza parmak ucumuzu okutmak. Cihazın prizma kısmına parmak ucumuzu okuttuğumuz zaman cihaz kişinin parmak izini algılar ve ona giriş-çıkış izni verir. Bu işlem yaklaşık 1 saniye sürmektedir. Sistemin bu kadar kısa sürede hızlı bir şekilde çalışması giriş ve çıkışlarda oluşabilecek insan trafiğinin de önüne geçer. Bunun yanı sıra cihaz içinde bulunan piller sayesinde herhangi bir elektrik kesilmesi durumunda bile cihaz çalışmaya devam eder. Ayrıca cihazlar içinde bulunan özel yazılımlar ve programlar ile kişilerin giriş-çıkış saatleri tek tek kaydedilir. İstenildiği zaman bağlı bulunduğu ana bilgisayara bu bilgileri rapor halinde sürebilmektedir.

Bu cihazların fiyatları genellikle depolama hafızasına göre farklılık göstermektedir. Daha büyük şirketler personel sayısı fazlalığı nedeni ile bu ürünleri tercih ederken küçük şirketler ortalama hafızaya sahip ürünleri tercih ederler.

PERKOTEK; personel devam kontrol sistemleri olarak adlandırılmaktadır. Şu an en çok kullanılan sistemler arasında yerini almıştır. Kullanıcı bazında Türkiye genelinde 55.000 kullanıcısı vardır.

PERKOTEK’in ana üretim konusu alanlarına bakacak olursak, bu sistemler arasın da önceden bildiğimiz parmak okuyucu sistemleri, yüz tanıma sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, personel devam kontrol sistemleri, yüz okuma sistemleri bulunmaktadır. Bunların yanı sıra paslanmaz çelik turnike sistemleri, otopark bariyer sistemleri, metal üst arama detektörleri, plastik kart yazıcıları, kapı açma sistemleri ve mağaza ürün güvenlik sistemleri de bulunmaktadır. Ayrıca gene bekçi tur kontrol sistemleri, öğrenci sistemleri, otel kapı kilit sistemlerinde de kullanılmaktadır. Bu sistem ile belirtilen yerler de güvenli geçiş karışıklık olmadan verimli bir şekilde sağlanabilmektedir. Aynı zaman da hem maliyet hem de zaman açısından tasarruf sağlayarak kurumların daha verimli hizmet vermesine katkı sağlamaktadır. Hizmet içi adaleti sağlarken kuruma olan güveni de en üst seviyelere çıkarmaktadır.

PERKOTEK Manyetik kilit şirket tarihinde bir çok ülkede bir çok üretici ile Türkiye Distribütörlüğü konusunda çalışmış olup, yurt dışında da ismini duyurmayı başarmıştır. Sistem genel olarak yurtdışı şirketler tabanlı olup, Türkiye’ye daha sonradan gelmiştir.

PERKOTEK hem Türkiye geneli hem yurt dışında servis imkanı sunmaktadır. Hemen hemen her ilde kesintisiz hizmet sunmanın yanı sıra satış sırasında olduğu kadar satış sonrası da hizmetlerine devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.