1. HABERLER

  2. Metin2 oyunu neden popülerdir?
Metin2 oyunu neden popülerdir?

Metin2 oyunu neden popülerdir?

Metin2 oyunu özellikle genç jenerasyon bireylerin oynamaktan son derece büyük zevk aldığı ve en popüler oyunlar arasında bulunur.

A+A-

Metin2 oyunu özellikle genç jenerasyon bireylerin oynamaktan son derece büyük zevk aldığı ve en popüler oyunlar arasında bulunur. Metin2 birden fazla oyuncu ile oynana bilmektedir ve online Bir işlemci oyunudur. Metin2 ilk olarak 2003 yılında Kore ve Çin'de yayınlanan bir oyundur. 2005 yılında başka bir şirket tarafından satın alınmış ve 17 dilde yayınlanmaya başlanmıştır. Metin2 oyunu üç ayrı imparatorluğun savaşını anlatan ve Uzakdoğu hikayesi temalı bir oyundur. Heyecanlı ve etkileyici bir oyun olması hasebiyle oldukça popüler olmuştur. Metin2 oyunu geçmişte çok fazla hesap çalma şikayetleri ile karşı karşıya kalmış bu anlamda oyunun sahibi olan firma hukuk karşısında mücadele edeceğini duyurmuştur. Oyun sahibi kuruluşun hesap çalma işlemlerini gerçekleştiren bireylere karşı dava açacağını duyurması ile birlikte hesap çalma işlemleri sonlanmıştır. Kuruluş hukuki anlamda prosedürleri sığınmak sureti ile hesap çalma olaylarının önüne geçmeyi başarmıştır.

Metin2 oyunu nasıl oynanır?

Metin2 oyunu 3 büyük imparatorluğun birbirleri ile savaşlarını anlatan uzun soluklu bir Uzakdoğu hikayesi olarak ortaya çıkmıştır. Oyun içerisinde online olarak yer alan her bir oyuncu farklı bir karaktere sahiptir. Oyuncuların amacı ise savaşmak suretiyle kendilerini geliştirmektir. Bireylerin Metin 2 oyununu oynamak için öncelikle sitesine giriş yaparak kayıt olması gerekmektedir. Ardından bireyler oyun içerisine girer ve kendilerine bir imparatorluk seçer. Bu üç imparatorluktan birini seçerek onların amacına yönelik hareket etmeye başlar. Bireylerin oyunda seviye atlaması ve başarı elde etmesi için belirli bölgeleri kullanmaları gerekir. Bu bölgedeki şeyleri kesebilmek noktasında bireylerin eşyalarını geliştirmeleri şarttır. Oyun içerisinde eşya geliştirmek kostüm mezar satın alabilmek için Metin2 yang para birimi kullanılır. Bireyler oyunda faaliyet yürütmek sureti ile bu para birimini uzun bir süre içerisinde kazanma imkânına sahiptir.

Eşyaların seviyesini yükseltmek neden önemlidir?

Oyunda yer alan karakterlerin başarılı bir performans elde edebilmeleri için eşyaların demirciye giderek geliştirilmesi gerekir. Düşük seviye eşyalar sadece para karşılığında basılabilir. Oyun ilerledikçe bireylerin daha değişik eşyalar kullanmak durumunda kaldığı bir biçimde dizayn edilmiştir. Bireyler oyunda eşya alabilmek ticaret yapabilmek zırhlarını ve kıyafetlerini geliştirebilmek kendi özelliklerini daha iyi bir hale getirebilmek için Metin2 Yang ve Metin2 won para birimlerine ihtiyaç duyar.

Bu para birimlerini elde etmek için ise oyunda uzun süre vakit geçirmek ve oyunu uzun süre oynamış olmak gerekir. Fakat oyun ürünleri satışı gerçekleştiren goepin oyunculara özellikle Metin2 won fiyatları ve Yang fiyatları bakımından son derece uygun bir politika ile hizmet sunar. Bireylerin ekonomik fiyatlarla Metin2'ye ait ürünleri alabilmeleri mümkündür. Goepin son derece profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Kurulur site içerisinde çevrimiçi olarak 7 gün 24 saat müşterilerine destek vermektedir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.