1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin’de Anaokulu Öğrencileri İçin ’insan Hakları Ve Demokrasi’ Etkinliği
Mafsallı Tente Sistemleri

Mafsallı Tente Sistemleri

Mafsallı tente sisteminde gölgeler birbirinden ayrılmıştır. Otomatik tenteler, mafsallı tenteler ve kasetli tenteler en yaygın kullanılan tente modelleridir.

A+A-

Mafsallı tente sisteminde gölgeler birbirinden ayrılmıştır. Otomatik tenteler, mafsallı tenteler ve kasetli tenteler en yaygın kullanılan tente modelleridir. Mafsallı tenteler, özel tente kolları ve sistemleri kullanılarak manuel olarak açılıp kapatılabilen sistemlerdir. Evinizin veya iş yerinizin önüne mafsallı tente takarak kendinizi güneşten ve yağmurdan koruyabilirsiniz. Bu ürün genel olarak dış mekân kullanımı için uygundur. Yağmur, kar, güneş ve diğer etkenlerden korunmak için kullanılır.

Mafsallı tente özel makara sistemi sayesinde fazla kuvvet gerektirmez. Bu sistem otomatikleştiğinde sistemin adı Kaset Tente olarak değiştirilecektir. Tam otomatik açma/kapama özelliğine sahiptir.

 Mafsallı Tenteler Nerelerde Kullanılır?

Değerli ve çabuk bozulan malzemeleri korumak için genellikle dükkanların önüne eklemli tenteler kurulur. Aynı zamanda bu tesisler tarafımızca birçok alanda kullanılmaktadır. Mükemmel maliyet performansına sahip bir hizmet olduğu söylenebilecek bu hizmet, kullanımı oldukça ekonomik bir üründür.

Mafsallı tentenin boyutuna göre fiyatı değişen bir hizmettir. Kapanış alanının uzunluğu ve genişliği fiyatı belirler. Cephe, duvar rengi veya şirket logosu ile eşleştirmeyi seçebilirsiniz. Dilerseniz firma logonuzu kumaşa da uygulayabilirsiniz. Bu sistemler için en uzun sistem 3 metre ön açıklığa sahiptir. Derz 3 metre öne açılabilen bir kola sahiptir ve aynı zamanda üzerini şeffaf branda ile kaplayarak kış bahçesi oluşturabilirsiniz, bölgenizi kışın yağmurdan yazın güneşten korur.

Mafsallı tentenin katlanabilir özelliği sayesinde pratik bir yapıya sahiptir. Tente menteşeleri müşterilerin ihtiyaçlarına göre çok farklı eğim ve uzunluklarda üretilmekte, kullanım alanına özel üretilmektedir. İsteğe göre motorlu veya motorsuz üretilebilir. Evlerin, işyerlerinin, balkonların, terasların, kafe ve restoranların açık alanlarını güneşten veya yağmurdan korumak için kullanabilirsiniz. Mafsallı tente çeşitlerinden dilediğinizi seçerek hızlı kurulumu ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Masfallı Tente Çeşitleri

Mafsallı tentenin çeşitleri şunlardır. Branda Mafsallı tentenin; motorlu mafsallı tenteler, rüzgar ve güneşe duyarlı mafsallı tenteler, özel su geçirmez akrilik kumaştan mafsallı tenteler, uzaktan kumandalı mafsallı tenteler, çeşitli ebatlarda mafsallı tenteler, çeşitli renk ve desenlerde mafsallı tenteler, paslanmaz çelik mafsallı mafsallı tenteler, opsiyonel açılır kapanır mafsallı tenteler

 Mafsallı tente olarak adlandırılan tente modelleri, dış mekanlarda yaygın olarak kullanılan tentelerdir. Kullanışlı parmak eklemi işlevi sayesinde bu gölgelikleri istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Bu model sayesinde rahat ve konforlu yaşamanızı sağlayan çok kullanışlı bir tente. Üstelik bu modelin tente şıklığı sayesinde dükkanınız veya ev bahçeniz çok güzel görünecek. Bu gölge türü ile özellikle restoran ve kafe gibi misafirleri gün boyu eğlendiren mekanlarda daha fazla müşteri çekebilirsiniz. İstanbul otomatik tente sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Mafsallı Tentenin Özellikleri Nelerdir?

Mafsallı tente ile kolları tamamen açıkken 3,5 metre uzunluğa ulaşabilirsiniz. Küçük veya büyük işletmelerde, restoranlarda, çay bahçelerinde ve diğer alanlarda kullanılan tentelerin birçok işlevi vardır. Alüminyum tenteler istenilen eğimde üretilebilir. Bu, tentenin eğiminin montaj sırasında birlikte ayarlanabileceği anlamına gelir. Düğmelerden ve motorlardan oluşan bir tente de yavaş açılıp kapanıyor. İthal veya akrilik kumaş çeşitleri kullanıyoruz. Ayrıca kumaşın desenli mi düz mü olduğunu ve rengini belirler. Tüm renk ve modellere İstanbul otomatik tente sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.istanbulotomatiktente.net/tr/mafsalli-tente-sistemleri-ve-modelleri-/25/103,107

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.