1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin’de 540 Litre Kaçak İçki Ele Geçirildi
Macity Hotel Sunduğu Hizmetler

Macity Hotel Sunduğu Hizmetler

İstanbul Maltepe’de yer alan Macity Hotel, oldukça uzun süredir bu bölgede misafirlerine prestijli bir hizmet sunmaktadır.

A+A-

İstanbul Maltepe’de yer alan Macity Hotel, oldukça uzun süredir bu bölgede misafirlerine prestijli bir hizmet sunmaktadır. Çeşitli odaları, geniş lobi ve ferah oda alternatifleriyle birlikte müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Aynı zamanda Maltepe jakuzili otel kapsamında birçok odasında bu olanağı da bulundurmaktadır. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak isteyenler için güler yüzlü personeller en iyi hizmetlerini sunmaktadır. Bu bağlamda Maltepe otel kategorisinde en iyi ve konforlu hizmeti buradan alabilirsiniz.

Otelin en aşağı katında ayrıca bir restoran & cafe bulunmaktadır. Burada dünya tatlarının hepsini yakından deneyimleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra otelde çeşitli organizasyonların yapılabilmesi için de uygun alan sağlanmaktadır.

Macity Hotel Organizasyonları

İstanbul jakuzili otel kapsamına giren Macity Hotel sunduğu hizmetlerle müşterilerinden tam puan almaktadır. Sadece konaklamalar için değil aynı zamanda çeşitli organizasyonlar için de sıklıkla tercih edilen otellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bağlamda Macity Hotel bünyesinde birçok organizasyon için rezervasyon yaptırmanız mümkündür. Özellikle de düğün, kına, nişan gibi özel organizasyonlarda en kapsamlı ve lüks organizasyonlar sağlanmaktadır.

Sadece düğün ve kına gibi organizasyonlar değil ayrıca toplantı ve davetler için de rezervasyon oluşturabilmeniz mümkündür. Böylece hem otelde konaklayabilir hem de çeşitli maksatlarda yapılan davet veya toplantılara katılım sağlayabilirsiniz. Tüm organizasyon hizmetleri konusunda detaylı bilgi almak için Macity Hotel personelleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede almak istediğiniz hizmet konusunda daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.