1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ‘gönüllüler Mağazası’ Kalplere Dokunuyor
Keçiören DemirDöküm Kombi Servisi Hizmetleri

Keçiören DemirDöküm Kombi Servisi Hizmetleri

Evlerin ve işyerlerin neredeyse tamamına yakınında kullanılan kombi tüm evlerde konfor sağlayıcı olarak önemli bir yer tutar.

A+A-

Evlerin ve işyerlerin neredeyse tamamına yakınında kullanılan kombi tüm evlerde konfor sağlayıcı olarak önemli bir yer tutar. Keçiören Demirdöküm kombi servisi kombi ve kombi yedek parçalarına dair tüm hizmetleri sunarken yıllık kombi bakımlarınız konusunda da destek veriyor. Son yıllarda artan ısınma maliyetleri nedeniyle daha da önem kazanan kombi bakımlarının yaptırılması konusunda cazip koşullar sunan firma uzman ve deneyimli ekibiyle hizmet vermektedir.

Keçiören DemirDöküm kombi servisi gerek periyodik kombi bakımı gerekse de kombi tamiri ve değişimi, hatta bunların yanında petek temizliği, kazan değişimi ve yedek parça hususlarında ve kombi montaj ve demontajı alanlarında da kullanıcılarına hizmet veriyor. Zorlu kış şartları gelmeden önce bakım yaptırdığınızda kombi faturalarınızın maliyetlerinin de düşeceğini mutlaka göreceksiniz. Siz de kombilerinizle ilgili tüm hizmetler konusunda Demir Döküm Servis sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yetkili Servis Ve Teknik Servis Arasındaki Farklar

Yetkili servis olan Keçiören DemirDöküm kombi servisi kombi markası tarafından görevlendirilmiş ve yetkiler verilmiş ve kombi sorunlarının olması durumunda üretici firma ile iletişime geçebilen bir aracıdır. Kombi sorunlarını gerektiği zaman giderir, parça teminini yaptıktan sonra garanti kapsamında kombi tamiri veya parça değişimini yapar.

Teknik servisler ise bu durumlardan tamamen bağımsız kendi başına tamirat ve değişim yapar. Ayrıca, garanti kapsamında bulunan kombilerin tamirini veya parça değişimini yaptıklarında garantisini kaybettiği gibi garantili tamir sözü de vermezler.  Demir Döküm Servis sitesine giriş yaparak hizmet almanız mümkündür.

Kaynak: https://www.demirdokum-servis.com.tr/kecioren-demirdokum-servisi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.