1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık Yöntemleri Nelerdir?
Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık Yöntemleri Nelerdir?

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık Yöntemleri Nelerdir?

Kişiler gerek ruhsal açıdan gerek duygusal açıdan pek çok sorunlar ile karşı karşıya kalınmaktadır.

A+A-

Kişiler gerek ruhsal açıdan gerek duygusal açıdan pek çok sorunlar ile karşı karşıya kalınmaktadır. Bu gibi durumlar karşısında gerekli olan desteğin alınması gerekmektedir. Bu destek için alanında Uzman Kayseri psikolog tavsiye ile gerekli olan Danışmanlığı sağlamaktadır. Bazı durumlar karşısında yüz yüze terapiler yerine online danışmanlıklar ile sağlanmaktadır.

Online danışmanlık da birçok yöntem kullanılmaktadır. Bu yöntemler arasında kısa süreli çözüm odaklı terapiler, Bilişsel terapiler, EMDR terapiler, cinsel terapi, Şema terapileri, evlilik terapileri gibi bir çok yöntemler uygulanmaktadır.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Psikolojik Danışmanlık Alabileceğiniz Konular Nelerdir?

Online psikoterapi uygulamalarında yüz yüze terapiler de olduğu gibi aynı şekilde işlem uygulanmaktadır. Zamanla ilgili sıkıntıları bulunan kişilerde danışmanlık desteği almak istedikleri zaman online danışmanlık hizmeti sayesinde destek almaları daha kolay olmaktadır. Online Danışmanlık hizmeti ile yüz yüze seanslardaki konuları kapsamaktadır.

Online Danışmanlık da terapi konuları arasında genellikle kaygı bozuklukları yaşayanlar ile birlikte kişilik bozukluklarında, depresyon, öfke kontrolü problemi yaşayanlardan, özgüven eksikliklerin, OKB rahatsızlıkların da fobiler gibi birçok konular yer almaktadır. Online Danışmanlık olarak daha kapsamlı bilgi edinmek için kayseripsikoloji adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlığın Avantajları Nelerdir?

Online psikolojik danışmanlık hizmetinin birçok avantajları bulunmaktadır. Bu avantajların başında zamandan tasarruf edilmesini sağlamasıdır. Özellikle yoğun iş temposu ile çalışan kişilerin yüz yüze danışmanlıklar fırsat bulamadıkları durumlarda online danışmanlık hizmeti ile istedikleri zaman ve yerde yapma kolaylığı sağlayarak zamandan tasarruf sağlanması gibi avantajı bulunmaktadır. Özellikle içe kapanık kişiler içinde büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Online Danışmanlık hizmetleri ile yurt dışında yaşayan kişiler içinde büyük avantajlar sağlamaktadır. Yurt dışında dil problemi yaşayan kişiler için internet bağlantısı kurularak gerekli destek verilerek avantajlar sağlamaktadır. Online Danışmanlığın sağladığı avantajlar arasında engelli durumda olan kişiler içinde büyük avantaj sağlamaktadır. Yüz yüze danışmalığı sağlamayacak durumda olanlar için online danışmanlık birçok avantajları sağlamaktadır. Yetişkinler için gerekli olan psikolojik danışmanlıklar sağlandığı gibi çocuk ve ergen dönemlerinde geçişlerde yaşanan sıkıntılarda Kayseri çocuk psikoloğu ile gerekli olan hizmet verilmektedir.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlıklar Kimlere Uygulanmaz

Online psikolojik danışmanlıkların sağladığı birçok yararları bulunmaktadır. Fakat bazı durumlarda online danışmanlıklar verilmemektedir. Bu gibi durumların başında madde bağımlısı olan kişilere online danışmanlık verilmemektedir. Ayrıca 18 yaşından küçüklere verilmemektedir.

Online danışmanlığa uygun olmayan kişiler arasında intihara yatkın olan kişilerde online danışmanlıklar uygun olmazlar. Bir diğer uygun olmayan kişiler arasında da cinsel sorunlar yaşayan kişiler içinde online danışmanlıklar uygun değildir. Çiftler ya da aile danışmanlıkların içinde uygun olmayan bir yöntemdir.  Sorunlar yaşayan çocuklar içinde psikolojik destek sağlanmasında Kayseri pedagog ile gerekli olan hizmet verilmektedir. Online Danışmanlık ya da yüz yüze danışmanlık hizmeti ile daha kapsamlı bilgi edinmek için kayseripsikoloji adresinden ulaşabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.