1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 19 Yaşındaki Atakan’ı Yolda Yürürken Vurup Öldürdüler
Jeneratör Sistemleri

Jeneratör Sistemleri

Azot jeneratörü lazer kesim üretim sistemlerinde kullanılır. Nitrojen üretim sistemleri oldukça az bir alan kaplar.

A+A-

Azot jeneratörü lazer kesim üretim sistemlerinde kullanılır. Nitrojen üretim sistemleri oldukça az bir alan kaplar. Bu nedenle taşınması da kolay ve devreye alma prosedürü de oldukça kolaydır. Talepleriniz doğrusunda Amec Endüstriyel mühendisler ile talebinizi karşılar. Kompakt bir tasarımı olan projeler nitrojen üretim sistemleri ufak alanlar için oldukça ideal bir tasarımdır.

Tüm mekanik ve elektriksel işlemleri tamamlanıp sizlere o şekilde teslim edilir. Bu nedenle teslim aldıktan sonra herhangi bir montaja ihtiyacınız yoktur. Ses ve ısı yalıtımlı kabinlere sahip olan bu sistemler tüm donanımlar ile donatılmıştır. %99 azot saflığı sağlar. 150 ile 200 bar azot çıkış basıncı da sağlıyor. Oksijen jeneratörü ise modüler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Oksijen tüketimi zamanla artan kişiler için tasarlanan bir cihazdır. Bu cihaz ile %95 oksijen saflığı sağlanabilir. Üstelik üretim kapasitede arttırılabiliyor. Cihaz ile birlikte düşük hava tüketim oranı sağlanır. Amec endüstriyelin sitesine girerek bu sistemler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Oksijen Üretim Sistemleri Nedir?

Oksijen üretim sistemi 2 çeşittir. Bunlardan birisi skid oksijen üretim sistemleri bir diğeri ise konteyner oksijen üretim sistemleridir. Skid oksijen üretim sistemleri %95 oksijen saflığı sağlayıp oldukça az bir alan kaplar. Tak çalıştır özelliği ile kolay bir şekilde çalışabiliyor. Elektrik ve mekaniksel tüm işlemleri tamamlanmış bir şekilde sizlere teslim edilir. Kompakt tasarımı sayesinde de küçük bir alan kaplar. Konteyner oksijen üretim sistemleri ise%95 oksijen saflığı sağlayıp tak çalıştır sistemi ile çalışır. Bu sistemler her kapasite için özel olarak üretilebiliyor. Bunun için Amec mühendisleri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.