1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özgür URTEKİN Kimdir?
İzmir Samsun Uçak Bileti

İzmir Samsun Uçak Bileti

Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Samsun, muhteşem doğası ve eşsiz doğal güzellikleri ile misafirlerini büyüler.

A+A-

 

Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Samsun, muhteşem doğası ve eşsiz doğal güzellikleri ile misafirlerini büyüler. Karadeniz’in sevilen sahil şehrinde, tarihi mekanların yanı sıra keyifli ve sakin bir şehir hayatı da ziyaretçilerini bekliyor. Huzurlu bir yürüyüş yapabileceğiniz sahil şeridiyle beraber şehrin içindeki kendine has restoranları ve gezerken yeni şeyler öğrenebileceğiniz ören yerleri ile Samsun, tatil severler için güzel bir seçenek.

İzmir’den Samsun’a seyahat edecek yolcular için uygun ve ucuz bilet bulmak artık Bilet Dükkanı ile çok daha kolay. Bilet Dükkanı sayesinde İzmir Samsun uçak bileti satın alacağınız zaman birçok kampanyadan yararlanıp, aynı zamanda yine Bilet Dükkanı’ndan gideceğiniz destinasyon için ulaşım bilgilerine, gideceğiniz yerdeki gezilmesi gereken mekanların bilgisine ve de neler yiyebileceğinize dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

İzmir Şehir Merkezinden Adnan Menderes Havalimanı’na Nasıl Gidilir?

İzmir Samsun uçak bileti için seyahate başlayanların ilk durağı İzmir Havalimanı olacaktır. İzmir’in Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırlarında yer alan İzmir Adnan Menderes Havalimanı, şehir merkezine 14 km uzaklıktadır.

Adnan Menderes Havalimanı şehir merkezine ortalama uzaklıkta olmasına istinaden ulaşım ağı olarak geniş ve rahat bir imkan sunar. Belediye otobüsü, Havaş, taksi, araç kiralama ve İzban gibi birçok alternatif arasından tercih yapılarak Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşım sağlanabilir. İzmir Samsun uçak bileti olan yolcular genelde uçuşunu kaçırmamak adına taksi tercih ederken trafik problemi olmadan ekonomik bir şekilde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelmek isteyenler ise İZBAN seçeneğini tercih eder.

Samsun Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Samsun Çarşamba Havalimanı, bölgeye 1998’den beri resmi olarak hizmet vermektedir. Yalnızca Samsun’a ulaşım için değil, çevre il ve ilçelere ulaşım için de Samsun Çarşamba Havalimanı bölgeye büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Şehir merkezine ulaşım için ise İzmir Samsun uçak bileti almış olan yolcular için BAFAŞ, Havaş, taksi ve araç kiralama gibi seçenekler mevcuttur.

İzmir Samsun Uçak Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Seyahatinizi planlarken ilk olarak bütçe ayarlaması yaparsınız.  Bu nedenle İzmir’den Samsun’a gidecek olan yolcular ilk olarak İzmir Samsun uçak bileti fiyatları hakkında araştırma yapar. Bilet Dükkanı üzerinden en avantajlı uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilir ve size uygun olan İzmir Samsun uçak bileti için satın alma işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uçak bileti fiyatları;  seyahat tarihi, saati ve tercih ettiğiniz hava yoluna göre farklılık gösterebilir.

Unutulmaz bir seyahat ve konforlu bir uçuş için https://www.biletdukkani.com/izmir-samsun-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.