1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mersin’de 111 Adrese Dev Uyuşturucu Operasyonu
İyilikte Bulunmak İçin Su Kuyusu

İyilikte Bulunmak İçin Su Kuyusu

Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Yüce İslam dini yardımlaşmayı ve yardıma muhtaç kişilere yardım edilmesini emretmiştir.

A+A-

Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Yüce İslam dini yardımlaşmayı ve yardıma muhtaç kişilere yardım edilmesini emretmiştir. Kardeşlik Vakfı tam da bu amaç için kurulmuş önemli bir kuruluştur. Bu yardım kuruluşu dünyanın dört bir tarafına yardım elini uzatmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Dilerseniz sizlerde yardım elinizi fakir ülkelere uzatabilirsiniz. Sizler de su kuyusu açtırabilir ve insanların temiz su içme ihtiyacını giderme hususunda yardımlarda bulunabilirsiniz.

İyilik Yapmanın Faydaları

İyilik yapmak ve hayırda yarışmak dinimiz İslam’da bizlere emredilen bir davranıştır. Durumu iyi olan kişiler durumu olmayan insanlara yardım etmekle görevlidirler. Bu sorumluluk bilincini gerektiren bir davranıştır. Dilerseniz sizler de Kardeşlik Vakfı hizmetlerine ortak olabilir, hayırlarda diğer insanlar ile yarışabilirsiniz. Kurban bağışı yapmak için yapmanız gereken oldukça basit bir işlemdir. Kardeşlik Vakfı web sayfasına gidebilir burada bulunan hesap numaralarına gerekli ücretleri kolaylıkla yatırabilirsiniz.

İyilik Yap İyilik Bul

İyilik yapan iyilik bulur. İyilik yapmanın kişilere birçok faydası dokunur. İyilik yapmak bizleri kazalardan ve musibetlerden korur. Yüce Dinimiz İslam’da bizlere iyilik yapmayı emretmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında bulunan yardıma muhtaç insanlara yardım elinizi uzatmak bir telefon numarası kadar uzaklığınızdadır. Yurtdışı kurban bağışı işlemleri için Kardeşlik Vakfı ile iletişime geçebilir, iyilikte bulunmanın iç huzurunu yaşayabilirsiniz. Kardeşlik Vakfı dünyanın dört bir tarafına yardım eli uzatan önemli bir hayır kurumudur.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.